Povezane vesti
Skot: Ponosan što sam bio jedan od posmatrača na izborima
Politika 04.03.2018
Američki ambasador Kajl Skot napisao je danas na svom Tviter nalogu da je ponosan što je bio jedan od akreditovanih posmatrača na beogradskim izborima. „Ponosan što sam danas bio jedan od mnogobrojnih akreditovanih domaćih i inostranih posmatrača… »
I ambasador Skot posmatrač na izborima!
Mondo 04.03.2018
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot bio je danas posmatrač na beogradskim izborima. Foto: Mondo/Stefan Stojanović On je na svom Twitteru objavio da je ponosan što je danas bio jedan od "mnogobrojnih akreditovanih domaćih i inostranih posmatrača… »
Skat: Ponosan što sam bio jedan od posmatrača na izborima
BK TV 04.03.2018
Američka ambasada prijavljena je u Gradskoj izbornoj komisiji u grupi stranih posmatrača. Američki ambasador Kajl Skat napisao je danas na svom Tviter nalogu da je ponosan što je bio jedan od akreditovanih posmatrača na beogradskim izborima. Ponosan… »
Skot: Ponosan što sam bio jedan od posmatrača na izborima
Sputnik 04.03.2018
Američki ambasador Kajl Skot napisao je danas na svom nalogu na Tviteru da je ponosan što je bio jedan od akreditovanih posmatrača na beogradskim izborima. „Ponosan što sam danas bio jedan od mnogobrojnih akreditovanih domaćih i inostranih… »
Vesti dana »
"Doći će do eskalacije krize i protesta": Kurti postavio rampu Srpskoj listi na izborima, reagovao Zapad: "Ako odluka CIK-a ne bude promenjena region će biti u opasnosti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Haris je video u prvom redu, pa sišao sa bine: Džinović ovako zabavio koleginicu, publika sve posmatrala i snimala telefonima
Blic pre 8 satijoš 4 povezane
Ministar Gašić: Rafali veoma skupa, ali isplativa investicija u dugoročnu sigurnost neba Srbije
Danas pre 9 satijoš 1 povezana