Повезане вести

Скопље: Нови протест против промене имена Македоније

Скопље: Нови протест против промене имена Македоније

Слободна Европа 04.03.2018
Неколико хиљада грађана протествовало је против промене имена државе на централном Тргу Македоније у Скопљу. Дијаспора истовремено одржава протесте у 14 градова широм света. Грађани који су данас протестовали на Тргу Македоније… »
Маја има само 7 година, али од већине људи зна 7 пута више држава и њихових застава (видео)

Маја има само 7 година, али од већине људи зна 7 пута више држава и њихових застава (видео)

Телеграф 04.03.2018
Она је поносна на своје знање, а то је у видео снимку поделила и на Фејсбуку, где је одмах добила безброј позитивних коментара. Маја Матеска (7) из Прилепа, на југу Македоније изгледа као и свако друго дете њеног узраста. Од… »
Македонци неће "Горњомакедонију" (фото)

Македонци неће "Горњомакедонију" (фото)

Вечерње новости 04.03.2018
Протести у Скопљу против промене имена, уз захтеве за обустављање преговора са Грчком. ДОК су се у Скопљу у недељу одржавали протести против промене имена државе Македоније, грчки дневник “Неа селида” је објавио да је влада… »
Скопље на ногама због промене имена: Ми смо Македонци!

Скопље на ногама због промене имена: Ми смо Македонци!

Вести онлине 04.03.2018
Неколико хиљада људи демонстрирало је данас у Скопљу против промене имена Македоније, захтевајући од владе да обустави преговоре са Грчком. Они, такође, захтевају резолуцију Уједињених нација којом би се земља признама под… »
(Фото) протести у Скопљу: Демонстранти траже прекид преговора са Грчком о промени имена Македоније!

(Фото) протести у Скопљу: Демонстранти траже прекид преговора са Грчком о промени имена Македоније!

Курир 04.03.2018
СКОПЉЕ - Неколико хиљада људи демонстрирало је данас у Скопљу против промене имена Македоније, захтевајући од владе да обустави преговоре са Грчком. Учесници протеста узвикивали су: "Ми смо Македонија", захтевајући резолуцију… »
Протести у Скопљу против промене имена: Ми смо Македонци!

Протести у Скопљу против промене имена: Ми смо Македонци!

Спутник 04.03.2018
Неколико хиљада људи демонстрирало је данас у Скопљу против промене имена Македоније, захтевајући од владе да обустави преговоре са Грчком. Они, такође, захтевају резолуцију Уједињених нација којом би се земља признала под… »
Протести у Скопљу против промене имена државе

РТС 04.03.2018
Неколико хиљада људи демонстрирало је у Скопљу против промене имена Македоније, захтевајући од владе да обустави преговоре са Грчком. Учесници протеста су узвикивали: "Ми смо Македонци." Демонстранти захтевају резолуцију… »
Масовни протести у Македонији, аустралији, Америци: Македонци устају против промене имена! (видео)

Масовни протести у Македонији, аустралији, Америци: Македонци устају против промене имена! (видео)

Правда 04.03.2018
Неколико хиљада људи демонстрирало је у Скопљу против промене имена Македоније, захтевајући од владе да обустави преговоре са Грчком. Демонстранти захтевају резолуцију Уједињених нација којом би се земља признала под именом… »
Скопље: Хиљаде против промјене назива државе

Скопље: Хиљаде против промјене назива државе

Ал Јазеера 04.03.2018
Демонстранти су затражили да Влада премијера Зорана Заева заустави разговоре с Грчком о спору око имена Македоније. Тисуће просвједника у недјељу су у Скопљу махали заставама и узвикивали "Ми смо Македонци!" на просвједном… »
”Ми смо македонци“: Протести у Скопљу због промене имена, маса узвикује исте речи, боре се за 4 ствари! (ФОТО)

”Ми смо македонци“: Протести у Скопљу због промене имена, маса узвикује исте речи, боре се за 4 ствари! (ФОТО)

Телеграф 04.03.2018
Неколико хиљада људи демонстрирало је захтевајући од владе да обустави преговоре са Грчком. Учесници протеста захтевају резолуцију Уједињених нација којом би се земља признала под именом Македонија. Владу и главну опозициону… »
Нови протести у Скопљу против промене уставног имена Македоније

Нови протести у Скопљу против промене уставног имена Македоније

Нови магазин 04.03.2018
У Скопљу је данас одржан протест против промене уставног имена Македоније, на којем је затражено да македонска влада одмах прекине преговоре са Грчком. Скуп на централном скопском тргу, којем је према проценама медија… »
Протести у Скопљу: Ми смо Македонци! (фото)

Протести у Скопљу: Ми смо Македонци! (фото)

Мондо 04.03.2018
Хиљаде људи протестовале су данас у Скопљу због промене имена Македоније, захтевајући од владе да обустави преговоре с Грчком. Они, такође, захтевају резолуцију Уједињених нација којом би се земља признала под именом… »

Политика 04.03.2018
СКОПЉЕ - Неколико хиљада људи демонстрирало је данас у Скопљу против промене имена Македоније, захтевајући од владе да обустави преговоре са Грчком. Они, такође, захтевају резолуцију Уједињених нација којом би се земља… »
Нови протест у Скопљу против промене имена Македоније

Нови протест у Скопљу против промене имена Македоније

Н1 Инфо 04.03.2018
У Скопљу је одржан протест против промене уставног имена Македоније, на којем је затражено да македонска влада одмах прекине преговоре са Грчком. Скуп на централном скопском тргу, којем је према проценама медија, присуствовало… »
"Ми смо Македноци": Протест у Скопљу против промене имена (фото)

"Ми смо Македноци": Протест у Скопљу против промене имена (фото)

Србија данас 04.03.2018
Протесте је организовао покрет "Ми смо Македонија" Неколико хиљада људи демонстрирало је данас у Скопљу против промене имена Македоније, захтевајући од владе да обустави преговоре са Грчком. Они, такође, захтевају резолуцију… »

Вести дана »