Povezane vesti

Džikić: Drago mi je zbog aplauza, ljudi kapiraju kako sam radio

Džikić: Drago mi je zbog aplauza, ljudi kapiraju kako sam radio

Mozzart sport 04.03.2018
„U Partizanu ništa nisam osvojio, ali...“, poručio trener Podgoričana. Trener Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da mu je drago zbog aplauza koje je dobio u Pioniru i dodao da to valjda znači da ljudi misle da je dobro radio dok je trenirao… »
Aleksandar Džikić: Nisam ništa osvojio sa Partizanom, ali aplauzi u ‘Pioniru’ pokazuju da ljudi kapiraju kako sam radio

Aleksandar Džikić: Nisam ništa osvojio sa Partizanom, ali aplauzi u ‘Pioniru’ pokazuju da ljudi kapiraju kako sam radio

Hot sport 04.03.2018
Trener košarkaša Budućnosti, Aleksandar Džikić, istakao je da mu je drago što ga je publika u ‘Pioniru’ dočekala srdačno. Prethodne dve sezone Džikić je sa klupe predvodio Partizan, a večeras je prvi put nakon odlaska iz Beograda pred… »
Džikić o pozdravima u "Pioniru": "Partizanova publika valjda uvek pozdravlja svoje bivše trenere"

Džikić o pozdravima u "Pioniru": "Partizanova publika valjda uvek pozdravlja svoje bivše trenere"

Sportske.net 04.03.2018
Trener Budućnosti govorio je i o učinku svoje ekipe i pozdravima pri dolasku u Pionir. Trener Budućnosti Aleksandar Džikić nije imao objašnjenje zašto je njegova ekipa u drugom poluvremenu protiv Partiana igrala drugačije nego u prvom, ali je… »
Džikić o partizanovcima: Nisam ništa osvojio, ali…

Džikić o partizanovcima: Nisam ništa osvojio, ali…

Mondo 04.03.2018
"Valjda ti ljudi kapiraju da sam uradio neki dobar posao". "Bio sam godinu i po dana trener ovde, nisam ništa osvojio, ali valjda ti ljudi kapiraju da sam uradio neki dobar posao", rekao je skromno trener Budućnosti Aleksandar Džikić na konferenciji… »

Vesti dana »