Повезане вести

Александар Џикић: Нисам ништа освојио са Партизаном, али аплаузи у ‘Пиониру’ показују да људи капирају како сам радио

Александар Џикић: Нисам ништа освојио са Партизаном, али аплаузи у ‘Пиониру’ показују да људи капирају како сам радио

Хот спорт 04.03.2018
Тренер кошаркаша Будућности, Александар Џикић, истакао је да му је драго што га је публика у ‘Пиониру’ дочекала срдачно. Претходне две сезоне Џикић је са клупе предводио Партизан, а вечерас је први пут након одласка из Београда… »
Џикић: Драго ми је због аплауза, људи капирају како сам радио

Џикић: Драго ми је због аплауза, људи капирају како сам радио

Моззарт спорт 04.03.2018
„У Партизану ништа нисам освојио, али...“, поручио тренер Подгоричана. Тренер Будућности Александар Џикић рекао је да му је драго због аплауза које је добио у Пиониру и додао да то ваљда значи да људи мисле да је добро радио… »
Џикић о поздравима у "Пиониру": "Партизанова публика ваљда увек поздравља своје бивше тренере"

Џикић о поздравима у "Пиониру": "Партизанова публика ваљда увек поздравља своје бивше тренере"

Спортске.нет 04.03.2018
Тренер Будућности говорио је и о учинку своје екипе и поздравима при доласку у Пионир. Тренер Будућности Александар Џикић није имао објашњење зашто је његова екипа у другом полувремену против Партиана играла другачије него у… »
Џикић о партизановцима: Нисам ништа освојио, али…

Џикић о партизановцима: Нисам ништа освојио, али…

Мондо 04.03.2018
"Ваљда ти људи капирају да сам урадио неки добар посао". "Био сам годину и по дана тренер овде, нисам ништа освојио, али ваљда ти људи капирају да сам урадио неки добар посао", рекао је скромно тренер Будућности Александар… »

Вести дана »