Povezane vesti
Ništa od parlamenta za SRS: Nismo dobili poverenje iako smo vodili miroljubivu kampanju
Pravda 05.03.2018
Srpska radikalna stranka sigurno u ovom mandatu neće biti u gradskom parlamentu, izjavio je kandidat sa gradonačelnika SRS Miljan Damjanović. "Zahvalan sam svim ljudima koji su nas podržali, bili sve vreme kampanje uz nas, mislim da smo vodili pozitivnu… »
Ništa od parlamenta za SRS: Nismo dobili poverenje iako smo vodili miroljubivu kampanju
Pravda 05.03.2018
Srpska radikalna stranka sigurno u ovom mandatu neće biti u gradskom parlamentu, izjavio je kandidat sa gradonačelnika SRS Miljan Damjanović. "Zahvalan sam svim ljudima koji su nas podržali, bili sve vreme kampanje uz nas, mislim da smo vodili pozitivnu… »
Vesti dana »
Ministar zadovoljan konstruktivnim dijalogom, poljoprivrednici nezadovoljni jer nema rešenja
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
UN saopštile: 100.000 ljudi pobeglo iz Teherana u prva dva dana rata
Večernje novosti pre 1 satjoš 42 povezane
Zlatku Kokanoviću potvrđen pritvor, aktivisti Udruženja "Ne damo Jadar" protestovali u Loznici
RTS pre 2 satajoš 6 povezanih
Advokatska kancelarija Tomanović: Zašto BIA prati inspektora Slobodana Milenkovića?
Insajder pre 7 satijoš 6 povezanih
"Pomešana osećanja" Suzana Jovanović slavi rođenje unuke, a iz vile ne izlazi: Estrada se okupila na Bežaniji
Telegraf pre 36 minutajoš 25 povezanih