Povezane vesti
Ništa od parlamenta za SRS: Nismo dobili poverenje iako smo vodili miroljubivu kampanju
Pravda 05.03.2018
Srpska radikalna stranka sigurno u ovom mandatu neće biti u gradskom parlamentu, izjavio je kandidat sa gradonačelnika SRS Miljan Damjanović. "Zahvalan sam svim ljudima koji su nas podržali, bili sve vreme kampanje uz nas, mislim da smo vodili pozitivnu… »
Ništa od parlamenta za SRS: Nismo dobili poverenje iako smo vodili miroljubivu kampanju
Pravda 05.03.2018
Srpska radikalna stranka sigurno u ovom mandatu neće biti u gradskom parlamentu, izjavio je kandidat sa gradonačelnika SRS Miljan Damjanović. "Zahvalan sam svim ljudima koji su nas podržali, bili sve vreme kampanje uz nas, mislim da smo vodili pozitivnu… »
Vesti dana »

Rusiju pogodio jedan od najjačih zemljotresa ikada, cunami stigao do Japana i SAD, aktivirao se i vulkan na Kamčatki
NIN pre 16 minutajoš 224 povezane

Blagojević oprezan pred Oleksandriju! Uputio i apel grobarima: Osećam euforiju, mene kao trenera zovu za kartu više
Kurir pre 51 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 5 satijoš 23 povezane