Povezane vesti
"Mali cezar": Svi ste čuli za Al Kaponea i Lakija Lučana, ali ovo je čovek koji je stvorio američku mafiju
Blic 05.03.2018
Salvatore Marancano nije sanjao o tome da će postati mafijaš, a kamoli šef jedne od najmoćnjih mafijaških organizacija u Americi. Iako mnogo manje poznat od čuvenih gangstera poputa Ala Kaponea, Marancano (1886-1931) važi za čoveka koji je formirao… »
(Video) Svi su čuli za Ala Kaponea i lakija lučana, ali ovo je čovek koji je stvorio mafiju u SAD: Vladao je surovo, a onda je…
Kurir 05.03.2018
Salvatore Marancano nije ni sanjao da će postati mafijaš, a kamoli da će stvoriti američku mafiju kakvu danas poznajemo. Iako je bio daleko manje poznat od čuvenih gangstera poput Ala Kaponea, Marancano (1886-1931) je ostavio dubok trag u svetu… »
Vesti dana »

Ćulibrk o skupu SNS na Vidovdan: Podseća na Miloševićev kontramiting, nadam se da će vlast odustati
N1 Info pre 9 minutajoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 39 minutajoš 34 povezane

„Vučićeva vlast nas očekivano ignoriše, ali od blokada ne odustajemo“: Profesori već osam dana danonoćno protestuju na raskrsnici kod Vlade
Nova pre 4 minutajoš 15 povezanih

IT asocijacija zabrinuta zbog odluke Vlade Srbije o ukidanju podsticaja za poslodavce koji zapošljavaju novonaseljena lica
Biznis.rs pre 3 satajoš 15 povezanih