Povezane vesti
NOVI OBRT - Oglasio se Ilija Stolica!
Sportske.net 05.03.2018
A u Humskoj Đukić zakazao trening! Tek što smo pomislili da se bliži rasplet oko trenera Partizana, kada se činilo da je Đukić ''spakovao kofere'', a da Ilija Stolica samo čeka da se to i ozvaniči, danas je stigao demanti iz Novog Sada. Oglasio se lično… »
Stolica demantuje prelazak u Partizan
Dnevnik 05.03.2018
Povodom navoda koji su se u toku jučerašnjeg dana pojavili u pojedinim sredstvima javnog informisanja u vezi sa tim da će šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica preći u redove Partizana, trener crveno-belih obavestio je sportsku javnost i navijače… »
Jevtić: Vojvodina i Stolica imaju validan ugovor
Mondo 05.03.2018
Generalni direktor "lala" u izjavi za MONDO odbacio svaku mogućnost prelaska mladog trenera u Partizan. Mnogo toga desilo se za 48 sati po završetku utakmice niškog Radničkog i Partizana (1:0), da bi na kraju - bar za sada - sve ostalo isto. Miroslav… »
Đukić preživeo - vodi Partizan protiv Rada!
Mozzart sport 05.03.2018
Novi zaplet u Humskoj. Umesto raspleta - novi zaplet! Posle poraza u Nišu sve je u Humskoj bilo spremno za smenu Miroslava Đukića! Ili za sporazumni raskid saradnje sa nekada vrsnim defanzivcem. Odgovorni iz Partizana bili su rešeni da naprave rokadu na… »
Oglasio se Ilija Stolica: Trener sam Vojvodine, fokusiran sam na derbi sa Zvezdom!
Sportski žurnal 05.03.2018
Šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica demantovao je glasine da prelazi u Partizan i istakao da je fokusiran isključivo na predstojeći derbi protiv Crvene zvezde. Miroslav Đukić je pred smenom u Partizanu, a Ilija Stolica je bio već viđen na klupi… »
Oglasio se i Stolica: Zanima me samo derbi protiv Zvezde
Večernje novosti 05.03.2018
Imam ugovor sa klubom i fokusiran sam samo na dešavanja u mom klubu. Tek smo započeli veliki posao revitalizacije Vojvodine - poručio je trener Novosađana. Povodom spekulacija da bi mogao da zameni Miroslava Đukića na klupi Partizana trener Vojvodine… »
Udarac za Partizan: Stolica ‘odjavio’ crno-bele!
Hot sport 05.03.2018
Šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica demantovao je glasine da prelazi u Partizan i istakao da je fokusiran isključivo na predstojeći derbi protiv Crvene zvezde. Povodom navoda koji su se u toku jučerašnjeg dana pojavili u pojedinim sredstvima… »
Oglasio se i Ilija Stolica!
Mondo 05.03.2018
Dva dana pred meč sa Crvenom zvezdom, a dan nakon što se "popeo" na vrh liste želja Partizana, trener Vojvodine prokomentarisao je nezavidnu situaciju u kojoj se našao. "Ja sam trener Vojvodine i imam ugovor sa klubom", rekao je Ilija Stolica u… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 48 povezanih

Zaštitnik građana danas razgovara sa osumnjičenima za napad na Kobre
Radio 021 pre 1 satjoš 42 povezane

JZO privela i italijanskog IT stručnjaka u garažu Vlade: "Tamo je vladala divljačka atmosfera"
Radio 021 pre 2 satajoš 4 povezane