Povezane vesti

NOVI OBRT - Oglasio se Ilija Stolica!

NOVI OBRT - Oglasio se Ilija Stolica!

Sportske.net 05.03.2018
A u Humskoj Đukić zakazao trening! Tek što smo pomislili da se bliži rasplet oko trenera Partizana, kada se činilo da je Đukić ''spakovao kofere'', a da Ilija Stolica samo čeka da se to i ozvaniči, danas je stigao demanti iz Novog Sada. Oglasio… »
Stolica demantuje prelazak u Partizan

Stolica demantuje prelazak u Partizan

Dnevnik 05.03.2018
Povodom navoda koji su se u toku jučerašnjeg dana pojavili u pojedinim sredstvima javnog informisanja u vezi sa tim da će šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica preći u redove Partizana, trener crveno-belih obavestio je sportsku javnost i… »
Jevtić: Vojvodina i Stolica imaju validan ugovor

Jevtić: Vojvodina i Stolica imaju validan ugovor

Mondo 05.03.2018
Generalni direktor "lala" u izjavi za MONDO odbacio svaku mogućnost prelaska mladog trenera u Partizan. Mnogo toga desilo se za 48 sati po završetku utakmice niškog Radničkog i Partizana (1:0), da bi na kraju - bar za sada - sve ostalo isto. Miroslav… »
Đukić preživeo - vodi Partizan protiv Rada!

Đukić preživeo - vodi Partizan protiv Rada!

Mozzart sport 05.03.2018
Novi zaplet u Humskoj. Umesto raspleta - novi zaplet! Posle poraza u Nišu sve je u Humskoj bilo spremno za smenu Miroslava Đukića! Ili za sporazumni raskid saradnje sa nekada vrsnim defanzivcem. Odgovorni iz Partizana bili su rešeni da naprave rokadu… »
Oglasio se Ilija Stolica: Trener sam Vojvodine, fokusiran sam na derbi sa Zvezdom!

Oglasio se Ilija Stolica: Trener sam Vojvodine, fokusiran sam na derbi sa Zvezdom!

Sportski žurnal 05.03.2018
Šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica demantovao je glasine da prelazi u Partizan i istakao da je fokusiran isključivo na predstojeći derbi protiv Crvene zvezde. Miroslav Đukić je pred smenom u Partizanu, a Ilija Stolica je bio već viđen na… »
Udarac za Partizan: Stolica ‘odjavio’ crno-bele!

Udarac za Partizan: Stolica ‘odjavio’ crno-bele!

Hot sport 05.03.2018
Šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica demantovao je glasine da prelazi u Partizan i istakao da je fokusiran isključivo na predstojeći derbi protiv Crvene zvezde. Povodom navoda koji su se u toku jučerašnjeg dana pojavili u pojedinim sredstvima… »
Oglasio se i Stolica: Zanima me samo derbi protiv Zvezde

Oglasio se i Stolica: Zanima me samo derbi protiv Zvezde

Večernje novosti 05.03.2018
Imam ugovor sa klubom i fokusiran sam samo na dešavanja u mom klubu. Tek smo započeli veliki posao revitalizacije Vojvodine - poručio je trener Novosađana. Povodom spekulacija da bi mogao da zameni Miroslava Đukića na klupi Partizana trener… »
Oglasio se i Ilija Stolica!

Oglasio se i Ilija Stolica!

Mondo 05.03.2018
Dva dana pred meč sa Crvenom zvezdom, a dan nakon što se "popeo" na vrh liste želja Partizana, trener Vojvodine prokomentarisao je nezavidnu situaciju u kojoj se našao. "Ja sam trener Vojvodine i imam ugovor sa klubom", rekao je Ilija Stolica u… »

Vesti dana »