Povezane vesti

Ivanić: Obaveza je da budemo sa našim ljudima na KiM

Ivanić: Obaveza je da budemo sa našim ljudima na KiM

Politika 05.03.2018
U Velikoj Hoči srpski narod zaista pokazuje neviđenu vitalnost i uspeva da opstane u skoro nemogućim uslovima, rekao je član Predsedništva BiH prilikom posete Kosmetu. Član Predsedništva BiH iz Republike Srpske, Mladen Ivanić, u sklopu posete… »
Ivanić: Srpski narod na Kosovu pokazuje nevidjenu vitalnost

Ivanić: Srpski narod na Kosovu pokazuje nevidjenu vitalnost

Beta video 05.03.2018
BEOGRAD - Član Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je danas da srpski narod na Kosovu ``pokazuje nevidjenu vitalnost`` i da uspeva da opstane ``u skoro nemogućim uslovima``.… »
Ivanić: Srećan sam što sam ponovo na Kosovu

Ivanić: Srećan sam što sam ponovo na Kosovu

N1 Info 05.03.2018
Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić je tokom posete Kosovu i Metohiji obišao Veliku Hoču, manastir Zočište, manastire u okolini Prizrena i Gračanicu, saopštilo je Predsedništvo BiH. Ivanić je u Prizrenu posetio Crkvu Bogorodice… »
(Foto) Ivanić u trodnevnoj poseti svetinjama na Kosovu: Sa igumanom Savom Janjićem razgovarao o srpskom narodu

(Foto) Ivanić u trodnevnoj poseti svetinjama na Kosovu: Sa igumanom Savom Janjićem razgovarao o srpskom narodu

Kurir 05.03.2018
Član Predsedništva Bosne i Hercegovine, Mladen Ivanić, boravi u trodnevnoj poseti manastirima i crkvama Srpske pravoslavne crkve na Kosovu, objavljeno je na zvaničnom sajtu Predsedništva BiH. Ivanić je posetu započeo u Pećkoj patrijaršiji… »

Vesti dana »