Povezane vesti
(Foto) usta joj puna krvi: Evo kako izgleda Nadežda posle brutalnih batina i šta je rekla njena mama o tužbi
Kurir 06.03.2018
Jelena Krunić izbačena je iz rijalitija pošto je brutalno pretukla Nadeždu Biljić. Krunićeva je pevačici izbila zub, zbog čega su joj usta bila prepuna krvi. Ubrzo po incidentu ova fotografija je obišla društvene mreže, što je izazvalo burne komentare… »
Izbila joj zub i raskrvarila oko: Evo šta Jelena Krunić kaže posle brutalnih batina
Vesti online 06.03.2018
Jelena Krunić izbačena je rijalitija zbog nasillja, a potom se oglasila na Fejsbuku i najavila "kraj rijaliti karijere". "Hvala vam svima koji ste bili uz mene dok je trajao i ovaj rijaliti, definitivno. Dragi moji nisam ja više za ovakav televizijski… »
Vesti dana »
Delegacije DS-a, SSP-a i građani, kao i bivši premijer Zoran Živković odali poštu na grobu Zorana Đinđića
N1 Info pre 1 satjoš 58 povezanih
IEA: Rat na Bliskom istoku izaziva najveći poremećaj globalnog snabdevanja naftom
Euronews pre 2 minutajoš 37 povezanih
Da li Evropa može biti mirna zbog sukoba na Bliskom istoku? Kako rat u Iranu stiže do granica Evrope i šta kaže NATO?
Euronews pre 7 minutajoš 43 povezane
Pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, temperature do 18 stepeni
Glas Zaječara pre 3 satajoš 27 povezanih