Povezane vesti
(Foto) usta joj puna krvi: Evo kako izgleda Nadežda posle brutalnih batina i šta je rekla njena mama o tužbi
Kurir 06.03.2018
Jelena Krunić izbačena je iz rijalitija pošto je brutalno pretukla Nadeždu Biljić. Krunićeva je pevačici izbila zub, zbog čega su joj usta bila prepuna krvi. Ubrzo po incidentu ova fotografija je obišla društvene mreže, što je izazvalo burne… »
Izbila joj zub i raskrvarila oko: Evo šta Jelena Krunić kaže posle brutalnih batina
Vesti online 06.03.2018
Jelena Krunić izbačena je rijalitija zbog nasillja, a potom se oglasila na Fejsbuku i najavila "kraj rijaliti karijere". "Hvala vam svima koji ste bili uz mene dok je trajao i ovaj rijaliti, definitivno. Dragi moji nisam ja više za ovakav televizijski… »
Zadruga: Jelena Krunić se oglasila nakon incidenta u rijalitiju!
Svet plus 06.03.2018
Jelena Krunić je diskavalifikovana iz rijalitija "Zadruga" zbog tuče, ona se oglasila nakon incidenta na svom Facebook profilu. Jelena Krunić je izbačena iz rijalitija nakon što je pevačicu, Nadeždu Biljić gurnula, a potom i ošamarila i to zbog… »
Vesti dana »

'Sloboda kreće sa istoka': Studentski protest u Zaječaru uoči lokalnih izbora
BBC News pre 27 minutajoš 26 povezanih

Za vikend svežije, na jugu i istoku Srbije očekuju se obilnije padavine
RTS pre 27 minutajoš 154 povezane

Šef Misije EULEKS-a na Kosovu osudio napad policije na srpskog maturanta
Beta pre 12 minutajoš 26 povezanih

UKC Kragujevac: Havarija na Urologiji sanirana, bez posledica po pacijente
Serbian News Media pre 6 satijoš 15 povezanih

Kiša ne zaustavlja protest „Odbranimo Univerzitet“: Studenti i profesori traže vanredne izbore
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana