Повезане вести
Шешељ: Очекује нас велики удар и зло са Запада!
Правда 06.03.2018
Војислав Шешељ је присуство америчких и британских амбасадора на неким бирачким местима током одржавања београдских избора окарактерисао као злу слутњу за Србију и драматично упозорење да нам САД и Велика Британија спремају… »
Шешељ: СРС самлевена на изборима, не дам оставку
Мондо 06.03.2018
Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас да је СРС тешко поражена на изборима за одборнике Скупштине Београда, али да не очајава и да није и неће размишљати о подношењу оставке. "Ми смо на изборима… »
Шешељ: Политика је моја судбина, нећу поднети оставку
Бета видео 06.03.2018
БЕОГРАД - Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ је рекао да размишља о политичкој договорности, али да о подношењу оставке није и неће размишљати јер је ``недавно одлучио да живи још најмање 20 година и да се до… »
Шешељ: Влада Србије треба што пре да донесе одлуку о давању дипломатског статуса Руско-српском ху
Бета видео 06.03.2018
БЕОГРАД - Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ је казао да чињеница да су амерички и британски амбасаодри обилазили нека бирачка места на изборима за одборнике Скупштине Београда ``зла слутња Србији и драматично… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана