Povezane vesti
Đukić: Ostavka, nema razloga!
Večernje novosti 06.03.2018
Bilo bi me sramota da pričam o titulu kad sam na 14 bodova manjka. To je kao da nekome u šok-sobi kažeš: "Hoćeš da radimo istrčavanje na 100 metara?, priča Miroslav Đukić. AKO iko može da upali svetlo na kraju Partizanovog tunela, to je onda… »
Đukić: Ne vidim razlog za ostavku, dripac sam kao vi, nemam klauzulu od 600.000 evra
Vesti online 06.03.2018
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je na konferenciji za novinare da ne vidi razlog za podnošenje ostavke uprkos zaostatku od 14 bodova za Crvenom zvezdom u domaćem prvenstvu. Partizan se nalazi u seriji loših rezultata, nije pobedio… »
Miroslav đukić: Ne očekujem da me iko grli i ljubi ali ne dam ostavku, sramota me je da govorim o tituli
Hot sport 06.03.2018
Trener fudbalera Patizana je na konferenciji za medije pred predstojeću utakmicu sa Radom, najmanje govorio o narednom protivniku svog tima. Naravno, u centru u fokusu novinara bio je pre svega status Miroslava Đukića u redovima aktuelnog šampiona… »
Sramota je pričati o tituli na -14!
Mozzart sport 06.03.2018
„Kao da u šok-sobi kažeš: hoćeš da radimo istrčavanje na 100 metara“, smatra Miroslav Đukić. Samo jedna pobeda u 2018. I to na mišiće - više spletom srećnih okolnosti nego zaslužena - nad Mladosti u Lučanima. U međuvremenu eliminacija… »
Tamna strana Miroslava Đukića: Dripac sam, kao i vi! Pišete laži, nema klauzule od 600.000 evra
Mozzart sport 06.03.2018
„Ne dam ostavku“, poručio trener Partizana koji se očigledno iznervirao zbog pisanja medija. Miroslav Đukić u svom elementu. Isto kao u prvom mandatu u Partizanu, kad je znao da „potkači“ novinare ili da se kasnije sa pozicije selektora… »
Iz partizana poručuju: Đukić i igrači imaju poverenje Uprave
Večernje novosti 06.03.2018
Trenutna rezultatska kriza nije i ne može da predstavlja snažniji utisak od činjenice da verujemo sadašnjem treneru i fudbalerima - navode crno-beli u saopštenju. Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kome je pozvao javnost da prestane da se… »
Saopštenje Partizana: Podrška Đukiću, a ostali...
Mondo 06.03.2018
"Različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana... a sve u cilju da se FK Partizan degradira". Foto: MONDO Neposredno po završetku konferencije za medije koju… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 44 minutajoš 39 povezanih
KRIK o SNS u Novom Sadu: Kako je tekla borba oko novca i naklonosti Andreja Vučića, i kakve veze sa tim ima Miloš Vučević?
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih
Studenti u blokadi nastavili put ka Novom Sadu: Policija obezbeđuje trasu kretanja
Kurir pre 2 satajoš 10 povezanih