Повезане вести
Ђукић: Оставка, нема разлога!
Вечерње новости 06.03.2018
Било би ме срамота да причам о титулу кад сам на 14 бодова мањка. То је као да некоме у шок-соби кажеш: "Хоћеш да радимо истрчавање на 100 метара?, прича Мирослав Ђукић. АКО ико може да упали светло на крају Партизановог… »
Ђукић: Не видим разлог за оставку, дрипац сам као ви, немам клаузулу од 600.000 евра
Вести онлине 06.03.2018
Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић изјавио је на конференцији за новинаре да не види разлог за подношење оставке упркос заостатку од 14 бодова за Црвеном звездом у домаћем првенству. Партизан се налази у серији лоших… »
Мирослав ђукић: Не очекујем да ме ико грли и љуби али не дам оставку, срамота ме је да говорим о титули
Хот спорт 06.03.2018
Тренер фудбалера Патизана је на конференцији за медије пред предстојећу утакмицу са Радом, најмање говорио о наредном противнику свог тима. Наравно, у центру у фокусу новинара био је пре свега статус Мирослава Ђукића у редовима… »
Срамота је причати о титули на -14!
Моззарт спорт 06.03.2018
„Као да у шок-соби кажеш: хоћеш да радимо истрчавање на 100 метара“, сматра Мирослав Ђукић. Само једна победа у 2018. И то на мишиће - више сплетом срећних околности него заслужена - над Младости у Лучанима. У међувремену… »
Тамна страна Мирослава Ђукића: Дрипац сам, као и ви! Пишете лажи, нема клаузуле од 600.000 евра
Моззарт спорт 06.03.2018
„Не дам оставку“, поручио тренер Партизана који се очигледно изнервирао због писања медија. Мирослав Ђукић у свом елементу. Исто као у првом мандату у Партизану, кад је знао да „поткачи“ новинаре или да се касније са позиције… »
Из партизана поручују: Ђукић и играчи имају поверење Управе
Вечерње новости 06.03.2018
Тренутна резултатска криза није и не може да представља снажнији утисак од чињенице да верујемо садашњем тренеру и фудбалерима - наводе црно-бели у саопштењу. Фудбалски клуб Партизан издао је саопштење у коме је позвао… »
Саопштење Партизана: Подршка Ђукићу, а остали...
Мондо 06.03.2018
"Различити медијски покушаји кратконасловних носилаца проверено неистиних вести, лицемерна вајкања квазикандидата за место тренера Партизана... а све у циљу да се ФК Партизан деградира". Фото: МОНДО Непосредно по завршетку… »
Вести дана »
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 54 минутајош 1 повезана
Тешка саобраћајна несрећа у Новом Саду, возила потпуно уништена, има повређених
Данас пре 29 минутајош 5 повезаних