Повезане вести
Нова несрећа руске војске: Пао хеликоптер, седам мртвих
Вести онлине 07.03.2018
Према прелиминарним подацима, две особе су преживеле пад хеликоптера Ми-8 у Чеченији, три су погинуле, а остале четири се воде као нестале, јавила је агенција Тас с позивајући се на неименовани извор из локалне полиције. Руска… »
Пао руски хеликоптер у Чеченији
РТС 07.03.2018
Шест особа је погинуло када се срушио хеликоптер Ми-8 у Чеченији, јавља "Тас" позивајући се на званичан извор који није именован. У хеликоптеру је укупно било девет особа, јавиле су раније руске новинске агенције. Тас наводи да… »
Срушио се у Чеченији: 6 руских специјалаца погинуло у паду хеликоптера, један преживео
Курир 07.03.2018
Хеликоптер МИ-8 руских специјалних снага срушио се данас у Чеченији само дан пошто је у удесу руског војног транспортног авиона код базе Хмејмим у Сирији погинуло 39 особа. Прва вест била је да је пет од девет специјалаца… »
Троје погинулих у паду хеликоптера у Чеченији
Ал Јазеера 07.03.2018
Несрећу руског хеликоптера код границе с Грузијом преживјеле су двије особе, а четири се воде као нестале. Према прелиминарним подацима, двије особе су преживјеле пад хеликоптера Ми-8 у Чеченији, три су погинуле, а остале четири… »
Нова несрећа руске војске! Пао хеликоптер, седам мртвих! (Фото)
Правда 07.03.2018
Најмање пет особа је погинуло када се данас срушио хеликоптер руске безбедносне службе у Чеченији, јавила је новинска агенција РИА. Агенција је првобитно јавила да је седам особа страдало, али је касније смањила број жртава на… »
Трагедија у Чеченији: Срушио се хеликоптер руске безбедносне службе, најмање петоро погинуло
Блиц 07.03.2018
Срушио се руски хеликоптер, најмање петоро погинуло Најмање пет особа је погинуло када се данас срушио хеликоптер руске безбедносне службе у Чеченији, јавила је новинска агенција РИА. Агенција је првобитно јавила да је седам… »
Црни биланс расте: Број жртава пада руског авиона повећан на 39
Блиц 07.03.2018
Према најновијим информацијама, приликом пада руског транспортног авиона "антонов-26" данас у Сирији погинула су 33 путника и шест чланова посаде, а сви су били припадници руских оружаних снага, саопштило је руско Министарство… »
У паду руског авиона 39 мртвих
Данас 06.03.2018
У војном авиону Ан-26, који се данас срушио у Сирији, била су 33 путника и шест чланова посаде и нико од њих није преживео трагедију, саопштило је вечерас Министарство одбране Русије. Авион се срушио приликом слетања на… »
Вести дана »
Наставља се рат појединаца из власти и ТОК-а: Селаковић каже да није дошао на саслушање јер је имао паметнија посла
Данас пре 5 сатијош 35 повезаних
Саопштење Партизана након одласка Жељка Обрадовића: Ево шта поручују црно-бели!
Курир пре 1 сатјош 71 повезана
Трамп: Ваздушни простор изнад и близу Венецуеле треба сматрати потпуно затвореним
Недељник пре 1 сатјош 23 повезане
Сијарто о критикама из ЕУ: Мађарској није потребна дозвола из Брисела за било какве спољне преговоре
Еуроневс пре 3 сатајош 44 повезане