Povezane vesti
Objašnjenje: Evo šta je Alimpijević rekao o ‘šamaranju’ na tajm-autu (video)
Hot sport 07.03.2018
Trener Crvene zvezde pokušao je da se izvadi zbog svojih reči koje je uhvatilo oko kamere, iako on to nije želeo. Veliku buru u javnosti, novu u srpskoj košarci, izazvao je tajm-aut Dušana Alimpijevića na meču Igokea – Crvena zvezda na kom je… »
Alimpijević o "šamarima": Nije moj stil...
Mondo 07.03.2018
"Bilo mi je jako krivo kada sam video da je snimljeno", rekao je trener Zvezde za "Sport klub" o svom burnom tajm-autu i snimku koji je obišao Evropu. Foto: MN Press I domaći i evropski sportski i košarkaški portali objavili su u ponedeljak video klip… »
Alimpijević o šamarima: Nije bilo zle namere...
Večernje novosti 06.03.2018
Ne radim takve stvari da bi to bilo snimljeno i bilo mi je jako krivo kada sam video da je snimljeno – pre svega zato što se trudim da imamo odnos uzajamnog poštovanja, kaže Dušan Alimpijević. Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević je na trenutak… »
Vesti dana »
Studenti FDU nakon saopštenja VJT: Nisu ispunjeni svi zahtevi – ispostavili nove i proširili spisak napadača
N1 Info pre 1 satjoš 45 povezanih
Od 1. Januara gradski prevoz potpuno besplatan za sve Gradonačelnik Šapić najavio: Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Kinezi apelovali: Infrastruktura železnice zanemaruje opasnosti na staničnim objektima
Nedeljnik pre 11 satijoš 6 povezanih
Ovog mladića optužuju da je ubio ruskog generala! Tajna služba objavila snimak, ceo je u modricama (Video)
Mondo pre 4 satijoš 23 povezane