Povezane vesti
Objašnjenje: Evo šta je Alimpijević rekao o ‘šamaranju’ na tajm-autu (video)
Hot sport 07.03.2018
Trener Crvene zvezde pokušao je da se izvadi zbog svojih reči koje je uhvatilo oko kamere, iako on to nije želeo. Veliku buru u javnosti, novu u srpskoj košarci, izazvao je tajm-aut Dušana Alimpijevića na meču Igokea – Crvena zvezda na kom je pretio… »
Alimpijević o "šamarima": Nije moj stil...
Mondo 07.03.2018
"Bilo mi je jako krivo kada sam video da je snimljeno", rekao je trener Zvezde za "Sport klub" o svom burnom tajm-autu i snimku koji je obišao Evropu. Foto: MN Press I domaći i evropski sportski i košarkaški portali objavili su u ponedeljak video klip… »
Alimpijević o šamarima: Nije bilo zle namere...
Večernje novosti 06.03.2018
Ne radim takve stvari da bi to bilo snimljeno i bilo mi je jako krivo kada sam video da je snimljeno – pre svega zato što se trudim da imamo odnos uzajamnog poštovanja, kaže Dušan Alimpijević. Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević je na trenutak izgubio… »
Vesti dana »

Kinesko-američki trgovinski sukob: izjave Trampa i smirivanje tenzija
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 29 povezanih

Novi EES sistem za digitalnu kontrolu granica EU počeo sa radom 12. oktobra 2025.
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 65 povezanih

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i teoretske šanse za Mundijal u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 139 povezanih

Ipak odlažemo zimske jakne: Rhmz najavio toplo vreme, a od ovog datuma sledi preokret
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih