Povezane vesti
Noćna drama u praškoj na Banovom brdu: Ubo se nožem u grudi posle svađe sa ženom pa se sam javio u Urgentni
Kurir 07.03.2018
BEOGRAD - Muškarac iz Praške ulice u Beogradu sam je noćas došao u Urgentni centar sa ranom od uboda nožem u grudi tvrdeći da se sam ubo posle svađe sa suprugom u porodičnom stanu na Banovom brdu. Reč je o ozbiljnoj povredi. Muškarac je zbirnut a… »
Drama na Banovom brdu: Muškarac došao u bolnicu sa ubodom u grudi, tvrdi da se sam ranio zbog žene
Blic 07.03.2018
Kako je povređen muškarac, koji se sam dovezao u Urgentni centar sinoć oko 23.10 sati sa ubodnom ranom na grudima ispituje policija, potvrđeno je "Blicu" u MUP-u. Muškarac (33) sa ubodnim ranama dovezao se sinoć u Urgentni centar, a pojedini mediji pišu… »
Vesti dana »
EDS: Otklonjen kvar na dalekovodu, potrošači u Ivanjici sukcesivno dobijaju struju
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih
BLOG UŽIVO Ledeni dan u Srbiji: Vanredno u 11 opština, ministarka Sofronijević o kolapsu zbog snega: „Bilo je malo nesnalaženja, ali da ne bi rekla da je bilo ko zakazao“
Nova pre 15 minutajoš 41 povezana
Ulice u plamenu, umrlo više stotina ljudi, a predsednik je ovo izgovorio prvi put! Iran tone u beznađe, na snazi krizni režim: Tramp sprema udar, još jedna zemlja u stanju visoke pripravnosti (foto, video)
Blic pre 15 minutajoš 28 povezanih
Zvezda nadigrala Debrecin: Ovusu debitovao u crveno-belom dresu
Dnevnik pre 30 minutajoš 31 povezana
Led i poledica u Beogradu: Ekipe čiste kritične ulice - gde je najopasnije i koji kolovozi su najkritičniji
Euronews pre 3 satajoš 57 povezanih