Povezane vesti

Putin: Rusija izgubila tlo pod nogama posle ujedinjenja Nemačke

Putin: Rusija izgubila tlo pod nogama posle ujedinjenja Nemačke

Politika 07.03.2018
MOSKVA – Rusija je trebalo da predvidi velike geopolitičke promene širom sveta nakon ujedinjenja Nemačke, ali se pokazala nesposobnom za to, „jednostrano gubeći tlo pod nogama”, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin u intervjuu za… »
Putin: Uživao sam kao obavještajac u Istočnoj Njemačkoj

Putin: Uživao sam kao obavještajac u Istočnoj Njemačkoj

Al Jazeera 07.03.2018
Putin je rekao da kao obični obavještajac nikako nije mogao predvidjeti kraj Hladnog rata iako je osjećao duboke promjene u zemlji. Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da je, dok je bio angažovan kao obavještajac u Istočnoj Njemačkoj… »
Putin: Uživao sam da vrbujem

Putin: Uživao sam da vrbujem

Radio 021 07.03.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je uživao da obavlja poslove vrbovanja dok je bio obaveštajac. "Davno sam se time bavio, ali baš sam uživao. To je bio moj posao dugi niz godina", ispričao je Putin. On je u filmu "Svetski poredak 2018"… »
Putin priznao kad je najviše vrbovao

Putin priznao kad je najviše vrbovao

Vesti online 07.03.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je uživao da obavlja poslove vrbovanja dok je bio obaveštajac. - Davno sam se time bavio, ali baš sam uživao. To je bio moj posao dugi niz godina - kroz osmeh je ispričao Putin. Upitan šta je… »
Tajni agent Putin: "Uživao sam kao obaveštajac u Istočnoj Nemačkoj"

Tajni agent Putin: "Uživao sam kao obaveštajac u Istočnoj Nemačkoj"

Blic 07.03.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je, dok je bio angažovan kao obaveštajac u Istočnoj Nemačkoj, stekao izuzetno iskustvo baveći se regrutovanjem agenata i radeći sa tajnim operativcima. - To su bili jedinstveni ljudi, prvoklasni po… »
Putin hipotetički: Nuklearno oružje samo u znak odmazde

Putin hipotetički: Nuklearno oružje samo u znak odmazde

RTV 07.03.2018
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin nada se da nuklearno oružje nikad neće biti upotrebljeno u svetu i ističe da bi ga Rusija hipotetički upotrebila samo u znak odmazde. "Što se tiče naših planova da ga koristimo - nadam se da se to nikad… »
Putin: Nuklearno oružje samo u znak odmazde

Putin: Nuklearno oružje samo u znak odmazde

Al Jazeera 07.03.2018
Moskva bi nuklearno oružje upotrijebila samo u znak odmazde nakon napada na Rusiju, kazao je ruski predsjednik. Ruski predsjednik Vladimir Putin se nada da nuklearno oružje nikad neće biti upotrijebljeno u svijetu i ističe da bi ga Rusija hipotetički… »
Rusija će upotrebiti nuklearno oružje samo u znak odmazde: Putin se nada da se to neće nikada dogoditi

Rusija će upotrebiti nuklearno oružje samo u znak odmazde: Putin se nada da se to neće nikada dogoditi

Telegraf 07.03.2018
Istovremeno je izrazio uverenje da će se zemljama koje vode antirusku politiku to vratiti i savetovao ih da "grade odnose s Rusijom" Ruski predsednik Vladimir Putin nada se da nuklearno oružje nikad neće biti upotrebljeno u svetu i ističe da bi ga… »
Putin i Erdogan razgovarali o situaciji u Siriji: Razmenili su podatke o operaciji turske vojske

Putin i Erdogan razgovarali o situaciji u Siriji: Razmenili su podatke o operaciji turske vojske

Telegraf 07.03.2018
Erdogan je preneo Putinu podatke o operaciji turske vojske u sirijskom Afrinu. Predsednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan razgovarali su telefonom o situaciji u sirijskoj istočnoj Guti, saopšteno je iz Kremlja. DOVIĐENJA… »

Vesti dana »