Повезане вести
Путин: Русија изгубила тло под ногама после уједињења Немачке
Политика 07.03.2018
МОСКВА – Русија је требало да предвиди велике геополитичке промене широм света након уједињења Немачке, али се показала неспособном за то, „једнострано губећи тло под ногама”, рекао је руски председник Владимир Путин у… »
Путин: Уживао сам као обавјештајац у Источној Њемачкој
Ал Јазеера 07.03.2018
Путин је рекао да као обични обавјештајац никако није могао предвидјети крај Хладног рата иако је осјећао дубоке промјене у земљи. Руски предсједник Владимир Путин изјавио је да је, док је био ангажован као обавјештајац у… »
Путин: Уживао сам да врбујем
Радио 021 07.03.2018
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да је уживао да обавља послове врбовања док је био обавештајац. "Давно сам се тиме бавио, али баш сам уживао. То је био мој посао дуги низ година", испричао је Путин. Он је у филму… »
Путин признао кад је највише врбовао
Вести онлине 07.03.2018
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да је уживао да обавља послове врбовања док је био обавештајац. - Давно сам се тиме бавио, али баш сам уживао. То је био мој посао дуги низ година - кроз осмех је испричао Путин… »
Тајни агент Путин: "Уживао сам као обавештајац у Источној Немачкој"
Блиц 07.03.2018
Руски председник Владимир Путин изјавио је да је, док је био ангажован као обавештајац у Источној Немачкој, стекао изузетно искуство бавећи се регрутовањем агената и радећи са тајним оперативцима. - То су били јединствени људи… »
Путин хипотетички: Нуклеарно оружје само у знак одмазде
РТВ 07.03.2018
МОСКВА - Руски председник Владимир Путин нада се да нуклеарно оружје никад неће бити употребљено у свету и истиче да би га Русија хипотетички употребила само у знак одмазде. "Што се тиче наших планова да га користимо - надам се… »
Путин: Нуклеарно оружје само у знак одмазде
Ал Јазеера 07.03.2018
Москва би нуклеарно оружје употријебила само у знак одмазде након напада на Русију, казао је руски предсједник. Руски предсједник Владимир Путин се нада да нуклеарно оружје никад неће бити употријебљено у свијету и истиче да би… »
Русија ће употребити нуклеарно оружје само у знак одмазде: Путин се нада да се то неће никада догодити
Телеграф 07.03.2018
Истовремено је изразио уверење да ће се земљама које воде антируску политику то вратити и саветовао их да "граде односе с Русијом" Руски председник Владимир Путин нада се да нуклеарно оружје никад неће бити употребљено у свету… »
Путин и Ердоган разговарали о ситуацији у Сирији: Разменили су податке о операцији турске војске
Телеграф 07.03.2018
Ердоган је пренео Путину податке о операцији турске војске у сиријском Африну. Председници Русије и Турске Владимир Путин и Реџеп Тајип Ердоган разговарали су телефоном о ситуацији у сиријској источној Гути, саопштено је из… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана