Povezane vesti

Sporazum Srbije i Gruzije o ukidanju viza

Sporazum Srbije i Gruzije o ukidanju viza

N1 Info 07.03.2018
Ministri spoljnih poslova Ivica Dačić i Gruzije Miheil Džanelidze su potpisali Sporazum o ukidanju viza i istakli stav o međusobnom poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta dve zemlje. Dačić se zahvalio Gruziji na konkretnim koracima u… »
Vučić: Hvala Gruziji za Kosovo, delimo zajedničke vrednosti

Vučić: Hvala Gruziji za Kosovo, delimo zajedničke vrednosti

N1 Info 07.03.2018
Predsednik Aleksandar Vučić zahvalio je Gruziji što nije priznala Kosovo i ocenio da dve zemlje dele zajedničke vrednosti i principijelno zastupaju pozicije poštovanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta međunarodno priznatih zemalja… »
Oproštajna poseta Manca: Bila mi je čast da predstavljam svoju zemlju u Srbiji

Oproštajna poseta Manca: Bila mi je čast da predstavljam svoju zemlju u Srbiji

Srbija danas 07.03.2018
Tokom njegovog diplomatskog mandata ostvaren napredak u političkim i ekonomskim odnosima. Predsednik Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu italijanskog ambasadora Ðuzepea Manca koji je rekao da njegova zemlja snažno podržava evropski… »
Italijanski ambasador u oproštajnoj poseti Vučiću: Bila mi je čast da predstavljam svoju zemlju u Srbiji (foto)

Italijanski ambasador u oproštajnoj poseti Vučiću: Bila mi je čast da predstavljam svoju zemlju u Srbiji (foto)

Telegraf 07.03.2018
Manco je dodao da su on i njegova porodica bili toplo primljeni i da nose najlepše uspomene iz Beograda i naše zemlje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu italijanskog ambasadora Republike Italije Ðuzepea Manca… »
Hvala Gruziji što nije priznala Kosovo: Vučić razgovarao sa Džanelidzeom (FOTO)

Hvala Gruziji što nije priznala Kosovo: Vučić razgovarao sa Džanelidzeom (FOTO)

Telegraf 07.03.2018
Džanelidze izneo interes Gruzije za otvaranje direktne avo linije Beograd-Tbilisi. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas Gruziji što nije priznala Kosovo i ocenio da dve zemlje dele zajedničke vrednosti i principijelno zastupaju… »

Vesti dana »