Повезане вести

Споразум Србије и Грузије о укидању виза

Споразум Србије и Грузије о укидању виза

Н1 Инфо 07.03.2018
Министри спољних послова Ивица Дачић и Грузије Михеил Џанелидзе су потписали Споразум о укидању виза и истакли став о међусобном поштовању територијалног интегритета и суверенитета две земље. Дачић се захвалио Грузији на… »
Вучић: Хвала Грузији за Косово, делимо заједничке вредности

Вучић: Хвала Грузији за Косово, делимо заједничке вредности

Н1 Инфо 07.03.2018
Председник Александар Вучић захвалио је Грузији што није признала Косово и оценио да две земље деле заједничке вредности и принципијелно заступају позиције поштовања суверенитета и територијалног интегритета међународно… »
Опроштајна посета Манца: Била ми је част да представљам своју земљу у Србији

Опроштајна посета Манца: Била ми је част да представљам своју земљу у Србији

Србија данас 07.03.2018
Током његовог дипломатског мандата остварен напредак у политичким и економским односима. Председник Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету италијанског амбасадора Ðузепеа Манца који је рекао да његова земља… »
Хвала Грузији што није признала Косово: Вучић разговарао са Џанелидзеом (ФОТО)

Хвала Грузији што није признала Косово: Вучић разговарао са Џанелидзеом (ФОТО)

Телеграф 07.03.2018
Џанелидзе изнео интерес Грузије за отварање директне аво линије Београд-Тбилиси. Председник Србије Александар Вучић захвалио је данас Грузији што није признала Косово и оценио да две земље деле заједничке вредности и… »
Италијански амбасадор у опроштајној посети Вучићу: Била ми је част да представљам своју земљу у Србији (фото)

Италијански амбасадор у опроштајној посети Вучићу: Била ми је част да представљам своју земљу у Србији (фото)

Телеграф 07.03.2018
Манцо је додао да су он и његова породица били топло примљени и да носе најлепше успомене из Београда и наше земље. Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету италијанског амбасадора Републике… »

Вести дана »