Povezane vesti
TRG SLOBODE: Otvorena izložba fotografija povodom ''Beogradskog festivala igre'' (FOTO)
Moj Novi Sad 07.03.2018
Gradonačelnik Miloš Vučević, direktorka "Beogradskog festivala igre" Aja Jung i predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja Đorđo Markeđani pogledali su izložbu fotografija koja je postavljena na Trgu slobode povodom 15. izdanja te manifestacije… »
Otvorena izložba povodom „Beogradskog festivala igre“
Dnevnik 07.03.2018
Izložba fotografija povodom „Beogradskog festivala igre“, koji će se od 15. marta do 4. aprila održati u Beogradu i Novom Sadu, postavljena je na Trgu slobode povodom 15. izdanja te manifestacije. U centru grada postavljene su fotografije predstava… »
Vučević, Jung i Markeđani na izložbi fotografija povodom "Beogradskog festivala igre" na Trgu slobode
Srbija danas 07.03.2018
Petnaesti ''Beogradski festival igre'' biće održan u Beogradu i Novom Sadu od 15. marta do 4. aprila. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, direktorka ''Beogradskog festivala igre'' Aja Jung i predsednik Izvršnog odbora ''DDOR osiguranja''… »
Izložbom fotografija u Novom Sadu najavljen BFI
RTV 07.03.2018
NOVI SAD - Više desetina fotografija iz produkcije baletskih ansambala Hong Konga i Sidneja prikazano je na centralnom novosadskom trgu uoči početka Beogradskog festivala igre. Ovogodišnji BFI pred novosadsku publiku dovodi najspektakularnija igračko… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 22 minutajoš 1 povezana