Povezane vesti
O teu i Srbiji: Moćna poruka Zvezdi od Bobija Marjanovića, ali – da li će igrati za reprezentaciju?
Hot sport 07.03.2018
U intervjuu za ‘Eurohoops’ gorostasni centar govorio je o novom klubu, Los Anđeles Klipersima, saigraču Milošu Teodosiću, ali i reprezentaciji Srbije i planovima vezanim za ‘orlove’. Boban Marjanović ‘procvetao’ je prelaskom iz Detroita u… »
Marjanović: Teodosić mi je mnogo pomogao, Zvezdo ostani jaka
Večernje novosti 07.03.2018
Miloš mi je znatno olakšao period adaptacije, pomogao mi je oko mnogih stvari. Ne znam da li ću igrati za Srbiju u septembru - rekao je Bobi. Slična situacija za Bobana Marjanovića u Los Anđeles Klipersima kao u Detroitu. Čim je dobio priliku… »
Zvezdo, ostani jaka! Dobro je biti uz Tea, mnogo mi je lakše s njim
Mozzart sport 07.03.2018
"Da li ću igrati za Srbiju u septembru? Ne razmišljam o tome sad, već o pobedama s Klipersima", rekao je Boban Marjanović. Transfer u Los Anđeles Kliperse (još) nije doneo željeni rezultat za Bobana Marjanović, pošto i dalje čeka da dobije pravu… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 48 minutajoš 21 povezana
Politikolog o dogovoru Beograda i Prištine o nestalima: "Džoker" da se ne kaže da je sve propalo
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
"Opet bih uzeo taj šut": Karlik Džouns se oglasio posle poraza Partizana, zna šta je "ubilo" crno-bele
Mondo pre 42 minutajoš 8 povezanih
Veštačenje novosadskog FTN-a pokazalo: Nesreća na Železničkoj stanici mogla da bude sprečena
Radio 021 pre 2 satajoš 3 povezane