Povezane vesti
O teu i Srbiji: Moćna poruka Zvezdi od Bobija Marjanovića, ali – da li će igrati za reprezentaciju?
Hot sport 07.03.2018
U intervjuu za ‘Eurohoops’ gorostasni centar govorio je o novom klubu, Los Anđeles Klipersima, saigraču Milošu Teodosiću, ali i reprezentaciji Srbije i planovima vezanim za ‘orlove’. Boban Marjanović ‘procvetao’ je prelaskom iz Detroita u Los Anđeles… »
Marjanović: Teodosić mi je mnogo pomogao, Zvezdo ostani jaka
Večernje novosti 07.03.2018
Miloš mi je znatno olakšao period adaptacije, pomogao mi je oko mnogih stvari. Ne znam da li ću igrati za Srbiju u septembru - rekao je Bobi. Slična situacija za Bobana Marjanovića u Los Anđeles Klipersima kao u Detroitu. Čim je dobio priliku, odigrao je… »
Zvezdo, ostani jaka! Dobro je biti uz Tea, mnogo mi je lakše s njim
Mozzart sport 07.03.2018
"Da li ću igrati za Srbiju u septembru? Ne razmišljam o tome sad, već o pobedama s Klipersima", rekao je Boban Marjanović. Transfer u Los Anđeles Kliperse (još) nije doneo željeni rezultat za Bobana Marjanović, pošto i dalje čeka da dobije pravu šansu na… »
Vesti dana »

Čestitao pobedu Srpskoj listi Petković: Srpski narod pokazao slogu i odgovornost prema sopstvenoj budućnosti
Alo pre 2 satajoš 6 povezanih

Trke za gradonačelnike na Kosovu završene u prvom krugu u 21 od 38 opština
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 4 povezane

Tramp ide na Bliski istok da proslavi prekid vatre i pozove arapske lidere da iskoriste priliku
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

(VIDEO) Hrvatska na korak do Mundijala, pogledajte golove iz Varaždina, Kopenhagena i Bukurešta
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Netanjahu: Izrael izvojevao ogromne pobede u ratu protiv Hamasa, borba nije gotova
Danas pre 5 satijoš 1 povezana