Повезане вести

(Видео) Моје најлепше: Марија Шерифовић ће вам овим снимком сигурно измамити осмех на лице!

(Видео) Моје најлепше: Марија Шерифовић ће вам овим снимком сигурно измамити осмех на лице!

Курир 07.03.2018
Певачица Марија Шерифовић од како има новог кућног љубимца не престаје да објављује фортографије и видео снимке са њим. Њен пас Хак је постао популаран на друштвеним мрежама, а сада је објавила снимак који ће вас сигурно… »
(Фото) Прави је манекен: Цеца се похвалила оделом које је купила њему и одушевила фанове!

(Фото) Прави је манекен: Цеца се похвалила оделом које је купила њему и одушевила фанове!

Курир 07.03.2018
Цеца Ражнатовић све је активнија на друштвеним мрежама, а у њен дом је стигао пас који је одмах постао миљеник читаве породице. Она је пса назвала Сантино, а већ је почела да му купује оделца, који су изазвали лавину коментара… »
(Фото) емотивна порука николине Ковач ће вас разнежити: Све што сам сада дугујем свом анђелу!

(Фото) емотивна порука николине Ковач ће вас разнежити: Све што сам сада дугујем свом анђелу!

Пресс 07.03.2018
Николина Ковач је разнежила пратиоце на друштвеним мрежама када је поделила фотографију своје мајке. Она на слици има широк осмех, што је одушевило све, а посебно Николинин опис. "Све што сам сада, или што се надам да ћу бити… »

Вести дана »