Повезане вести
Михајловић: Време је да премијерка пресече да ли ће жене у Србији да добију већа права или не
Нови магазин 08.03.2018
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић написала је данас, у објави поводом Међународног дана жена "Осми март, дан за бунт", да је време да премијерка Ана Брнабић "пресече" и одлучи "да ли ће жене у Србији да добију већа… »
"Премијерка да пресече да ли жене треба да добију већа права"
РТС 08.03.2018
Потпредседница Владе Зорана Михајловић навела је поводом 8. марта, Међународног дана жена, да је "време да премијерка Ана Брнабић пресече и да одлучи да ли ће жене у Србији да добију већа права или не", додајући да је "на крају… »
Осми март, дан за бунт
Данас 08.03.2018
Лепо је данас, 8. марта, добити цвет или неки други поклон. Лепо је што ће се неке фирме сетити да данас женама поделе награде и ваучере. Лепо је што ће нас данас наши мушкарци извести на ручак или вечеру или што ће нас почастити… »
Зорана Михајловић честитала женама Осми март, са специјалном поруком за Ану Брнабић
Блиц 08.03.2018
Потпредседница Владе Зорана Михајловић свим женама у Србији честитала је данас Осми март, а тим поводом имала је и једну специјалну поруку за премијерку Ану Брнабић. "Време је да премијерка Ана Брнабић пресече и да одлучи да ли… »
Фејсбук бруји после поруке министарке Михајловић: Ево шта је написала о 8. марту!
Курир 08.03.2018
И знам да у овој борби нисам сама. И ниједна жена није сама. Окрените се око себе. Ту су жене које се сваки дан боре за исте услове као што их имају и мушкарци. Са некима радимо, као што ја радим са Јадранком, Нелом, Славицом… »
Вести дана »

"Главом разбила стакло и излетела напоље": Ово је Љиљана која је погинула код Сремске Митровице (Фото)
Мондо пре 37 минутајош 117 повезаних

Град Крагујевац: Недопустиво постављање забавног парка у Шумарицама
Инфозија пре 1 сатјош 19 повезаних

"Најхладнија зима у последњих 20 година" Метеоролог упозорава: Ово није михољско лето, температура иде на +25 а онда...
Ало пре 3 сатајош 29 повезаних

Безбедносне мере за путинов лет у Мађарску: Четири борбена авиона прате председника кроз Србију и регион
Ало пре 2 сатајош 23 повезане

„У Додикову независну РС не верује више нико, па ни он сам „: План САД за деескалацију стања у БиХ
Данас пре 52 минутајош 22 повезане