Povezane vesti

"Hoću da vodim ribu na tajland": Ovo su poruke kojima je političar ucenjivao bivšeg fudbalera Crvene Zvezde

"Hoću da vodim ribu na tajland": Ovo su poruke kojima je političar ucenjivao bivšeg fudbalera Crvene Zvezde

Blic 08.03.2018
"Nije mi jasno zašto si izbrisao profil sa snepa. Trebalo je da pročitaš šta sam ti napisao. Bilo je prilično prijateljski. Izgleda da teraš inat, i meni i sebi, ali je to super. Mada je loše po tebe. Sada ćemo da stavljamo ove blaže sličice na… »
Političar ucenio bivšeg fudbalera zvezde: "Daj 5.000 evra ili objavljujem tvoje gole fotografije"

Političar ucenio bivšeg fudbalera zvezde: "Daj 5.000 evra ili objavljujem tvoje gole fotografije"

Blic 08.03.2018
Nemanja Marković (25), bivši predsednik omladine Beograda Nove stranke, uhapšen je zbog sumnje da je od bivšeg fudbalera Crvene zvezde Mihaila Ristića (23) tražio 5.000 evra da ne bi objavio njegove kompromitujuće fotografije. Marković i… »
Hteo 5.000 evra: Političar ucenjivao fudbalera Zvezde slikama penisa!

Hteo 5.000 evra: Političar ucenjivao fudbalera Zvezde slikama penisa!

Kurir 08.03.2018
Nemanja Marković (25) uhapšen pod sumnjom da je od sadašnjeg igrača praške Sparte tražio pet hiljada evra da u javnost ne pusti njegove golišave fotografije. Nemanja Marković (25) uhapšen je zbog sumnje da je ucenjivao bivšeg igrača Crvene… »

Vesti dana »