Povezane vesti
Tošić: Kako smo od heroja postali neznalice?
Večernje novosti 08.03.2018
Svi su bili kivni na nas. Svakoj ekipi dođe momenat kada joj ne ide, pa tako i nama. Čini mi se da igramo kao i prošle polusezone, samo nekada imamo malo više sreće - kaže Zoran. PRVA pobeda u Superligi na domaćem terenu još od oktobra prošle godine je… »
Tošić: Kako smo od heroja postali neznalice?
Sportski žurnal 08.03.2018
Fudbaler Partizana Zoran Tošić izjavio je da je iznenađen kako su navijači uspeli da od heroja posle evropskog uspeha u jesenjem delu sezone igrače pretvore u neznalice kada krenu slabiji rezultati. Povratnik u Partizan istakao je da crno-beli ne igraju… »
"Bambi" Tošić: Od heroja do neznalica...
Mondo 08.03.2018
"Eto, za kratko vreme smo se od heroja pretvorili u neznalice... Svakoj ekipi dođe period kad joj ne ide za nogom. Tako je i nama došao period", kaže iskusni vezni fudbaler Partizana Zoran Tošić. "Biće municije i za druge utakmice!". Poput cele ili većeg… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci u sredu bojkotuju nastavu u znak podrške Jaćimovićima i Dijani Hrki
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 28 povezanih
Turski vojni teretni avion srušio se u Gruziji sa 20 vojnika i članova posade
Radio 021 pre 1 satjoš 35 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 42 minutajoš 41 povezana
"Samo neka neko kaže da nisam dovoljno odlučan da zaštitim srpski interes!" Predsednik Vučić o sankcijama, nakon što su Rusi zatražili produžetak license za NIS
Kurir pre 37 minutajoš 48 povezanih
Petrušev za SK: Nije mi bilo svejedno, prvi put protiv Zvezde…
Sport klub pre 17 minutajoš 72 povezane