Povezane vesti

Vučić o potezu Prištine: Reagovaću za 24 sata

Vučić o potezu Prištine: Reagovaću za 24 sata

Vesti online 08.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Bukureštu da će u ovom, ali i narednih meseci biti mnogo razgovora o Kosovu i Metohiji, te da se nada da to neće dovesti do dalje eskalacije i destabilizacije u odnosima, a na informaciju o tome da… »
Vučić o odluci Prištine da ne primeni dogovor o ZSO: Odgovor ćete dobiti kada budem sve proučio i sagledao posledice

Vučić o odluci Prištine da ne primeni dogovor o ZSO: Odgovor ćete dobiti kada budem sve proučio i sagledao posledice

Kurir 08.03.2018
Predsednik Srbije rekao je u Bukureštu da će u ovom mesecu, ali i narednih meseci, biti mnogo razgovora o Kosovu i Metohiji, kao i da će na informaciju o tome da Priština i dalje odbija da formira Zajednicu srpskih opština reagovati kada, kako je… »
Vučić: O rekonstrukciji Vlade pitajte Anu Brnabić, ako traži moje i mišljenje SNS reći ćemo

Vučić: O rekonstrukciji Vlade pitajte Anu Brnabić, ako traži moje i mišljenje SNS reći ćemo

Kurir 08.03.2018
O rekonstrukciji Vlade pitajte premijerku Anu Brnabić, ako bude tražila mišljenje stranke koju vodim i moje, reći ćemo, izjavio je danas predsednik Srbije i Srpske napredne stranke(SNS) Aleksandar Vučić. On je rekao, novinarima u Bukureštu, da se… »

Vesti dana »