Повезане вести
Умало поломили кревет! Све се тресло, Мина и Ђексон имали најжешћи секс до сада! (видео)
Пресс 08.03.2018
Њих двоје се нису обазирали на то што их камере снимају и што је соба била пуна задругара. Мина Врбашки и Немања Ђерић Ђексон имали су жесток секс и то у раним јутарњим сатима. Нису се освртали на камере ни на то што је… »
Ухваћени: Филип и Марија Ана снимљени после секса у купатилу! (видео)
Пресс 08.03.2018
Њих двоје су покушали да се сакрију од камера, али ипак у томе нису успели. Филип Ђукић и Марија Ана Смиљанић су били у бурној љубавној вези, а у "Задрузи" се често свађају. Треба да ме нађете у јарку као Јелену Марјановић да… »
Ђоле Ђогани тврди: Луна није у праву, Гаги никада није крао, ја сам га васпитавао! (видео)
Пресс 08.03.2018
Ђоле тврди да је Луна погрешно разумела причу, с обзиром да Гаги воли много да се шали. Ђоле Ђогани, стриц Луне Ђогани, прокоментарисао је за Телеграф оно што је Луна у ријалитију испричала о свом оцу Гагију Ђоганију. Треба да ме… »
Вести дана »
Олга Даниловић има врло тежак пут на Аустралијан Опену: баш неповољан жреб за Српкињу
Еуроневс пре 21 минутајош 24 повезане
Затворено небо над ираном, пентагон спремио план напада! Трамп каже да "сваки режим може да падне“: Без обзира да ли ц́е пасти или не, биће занимљиво (фото)
Курир пре 1 сатјош 16 повезаних
Пробудили смо се у благом температурном минусу, а шта можемо да очекујемо у наредних седам дана?
Еуроневс пре 1 сатјош 16 повезаних
Посланици Скупштине Србије данас настављају заседање о "Мрдићевим законима" и другим темама
Радио 021 пре 2 сатајош 9 повезаних