Povezane vesti
Carinski rat: Tramp krenuo na Kinu i EU
Mondo 09.03.2018
Kineske vlasti i EU žestoko se protive američkom uvođenju takse na uvoz čelika i aluminijuma ocenjujući tu meru kao "napad" na multilateralni trgovinski sistem. Spremaju se mere odmazde. Foto: AP Photo-Evan Vucci "Zloupotreba klauzule o nacionalnoj… »
Kina osudila američke carine: To je namerni napad na svetsku trgovinu! Posledice će biti ozbiljne!
Kurir 09.03.2018
PEKING - Kineske vlasti saopštile su da se žestoko protive američkom uvodjenju takse na uvoz čelika i aluminijuma ocenjujući tu meru kao "napad" na multilateralni trgovinski sistem. China firmly opposes #U.S. tariffs on steel and aluminum imports as the… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 44 povezane

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 8 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane

"Svi traže Bodiroge i Divce, ali malo ih je poput Lazića": Niko bolje od Pešića nije opisao šta je značio Zvezdi
Mondo pre 8 minutajoš 27 povezanih