Повезане вести
Сирија: Конвој са хуманитарном помоћи стигао у Источну Гуту
Глас Америке 09.03.2018
Међународни комитет Црвеног крста саопштио је да је конвој од 13 камиона доставио хуманитарну помоћ сиријском граду Дума, североисточно од Дамаска, за време паузе у сукобима. Храна и друге залихе за 12.000 људи су истоварене у… »
Конвој испоручио помоћ у Источној Гути
РТС 09.03.2018
Конвој хуманитарне помоћи, који је недељу дана чекао испред источне Гуте, прешао је линију фронта и ушао у ту енклаву која је под контролом побуњеничких снага, саопштио је Међународни црвени крст у Сирији. Хуманитарни конвој… »
Зрачни удари током испоруке помоћи Источној Гхоути
Ал Јазеера 09.03.2018
Авиони Владе Сирије наставили су нападе на град Доуму након што је конвој од 13 камиона ушао у опкољену енклаву. Настављени су зрачни удари на Доуму у побуњеничкој енклави Источна Гхоута након што је конвој од 13 камиона ушао… »
Недељу дана чекали да их побуњеници пусте: Конвој хуманитарне помоћи најзад ушао у источну Гуту
Курир 09.03.2018
ДАМАСК - Конвој хуманитарне помоћи, који је недељу дана чекао испред источне Гуте, данас је прешао линију фронта и ушао у ту енклаву, која је под контролом побуњеничких снага, ради испоруке хране и осталих потрепштина, саопштио… »
Конвој хуманитарне помоћи стигао у Источну Гхоуту
Ал Јазеера 09.03.2018
Конвој хуманитарне помоћи стигао је у побуњеничку енклаву код Дамаска, гдје ће бити дистрибуирана помоћ опкољеном становништву. Конвој хуманитарне помоћи стигао је у Источну Гхоуту, побуњеничку енклаву код Дамаска, гдје ће… »
Конвој помоћи чека пред Гутом
Дневник 09.03.2018
ДАМАСК: Конвој хуманитарне помоћи чека испред источне Гуте да испоручи храну и остале потрепштине, саопштио је јутрос Међународни црвени крст у Сирији. Конвој помоћи чини 13 камиона, додаје се у саопштењу, пренела је агенција… »
Вести дана »

"То је онај каменчић у ципели који ме жуља" Благојевић избацио Украјинце, па имао поруку за Гробаре
Курир пре 28 минутајош 9 повезаних

Трамп шаље свог човека у Русију! ''Дао сам Путину рок да постигне споразум са Украјином''
Ало пре 38 минутајош 5 повезаних

Оливера Ковачевић више није уредница Песме Евровизије: „Смењена сам због подршке студентима“
Недељник пре 18 минутајош 1 повезана

"Прехлада на мору може донети више користи него штете": Др Милићевић саветује где не треба водити децу пре летовања
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана