Povezane vesti
Mihajlović: Brnabić otvorila temu rekonstrukcije Vlade Srbije, a ne SNS
Blic 09.03.2018
Potpredsenica vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović kaže da je premijerka Ana Brnabić otvorila temu o rekonstrukciji vlade i naglasila da SNS još nije o tome odlučivala. - Tu temu o rekonstukciji vlade čini mi se da je otvorila, u nekom… »
Zorana Mihajlović: SNS nije razgovarala o rekonstrukciji Vlade
Novi magazin 09.03.2018
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je temu rekonstrukcije Vlade u javnosti "na neki način kandidovala" premijerka Ana Branbić, ali da Srpska napredna stranka (SNS) o tome nije razgovarala. Zorana Mihajlović je novinarima u… »
Mihajlovićeva: O rekonstrukciji Vlade prvo razgovarati u SNS
Blic 09.03.2018
Priče o rekonstrukciji Vlade su spekulacije kojima se bave mediji, a Predsedništvo SNS je prvo mesto na kome će se razgovarati o toj temi, kaže članica Predsedništva ove stranke Zorana Mihajlović. - Mi smo poverenje predsednici Vlade Ani Brnabić dali u… »
Mihajlović o rekonstrukciji Vlade: Sa mnom se niko nije konsultovao, stranka je mesto za odluke
Kurir 09.03.2018
BEOGRAD - Sa mnom se niko nije konsultovao o rekonstrukciji Vlade Srbije i ja sam pročitala u medijima da je ta tema otvorena, ali mesto na kome će se razgovarati o tome je, pre svega naša stranka, rekla je jutros potpredsednica Vlade Srbije Zorana… »
Vesti dana »

Vučić dočekao Đorđu Meloni: Hvala na snažnoj poruci podrške Srbiji
Nedeljnik pre 13 minutajoš 25 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 9 satijoš 9 povezanih

BLOG Neverovatne scene u Skupštini Zaječara: Vlast uvela nabildovane momke sa fantomkama na sednicu. Ispred zgrade policija hapsi građane
Nova pre 2 satajoš 31 povezana

UKRAJINSKA KRIZA: Trampov plan da primora Putina da okonča rat – novi ultimatum Indiji zbog ruske nafte
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih