Повезане вести
Михајловић: Брнабић отворила тему реконструкције Владе Србије, а не СНС
Блиц 09.03.2018
Потпредсеница владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић каже да је премијерка Ана Брнабић отворила тему о реконструкцији владе и нагласила да СНС још није о томе одлучивала. - Ту тему о реконстукцији владе чини ми се да… »
Зорана Михајловић: СНС није разговарала о реконструкцији Владе
Нови магазин 09.03.2018
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да је тему реконструкције Владе у јавности "на неки начин кандидовала" премијерка Ана Бранбић, али да Српска напредна странка (СНС) о томе није разговарала. Зорана… »
Михајловићева: О реконструкцији Владе прво разговарати у СНС
Блиц 09.03.2018
Приче о реконструкцији Владе су спекулације којима се баве медији, а Председништво СНС је прво место на коме ће се разговарати о тој теми, каже чланица Председништва ове странке Зорана Михајловић. - Ми смо поверење председници… »
Михајловић о реконструкцији Владе: Са мном се нико није консултовао, странка је место за одлуке
Курир 09.03.2018
БЕОГРАД - Са мном се нико није консултовао о реконструкцији Владе Србије и ја сам прочитала у медијима да је та тема отворена, али место на коме ће се разговарати о томе је, пре свега наша странка, рекла је јутрос потпредседница… »
Вести дана »
Преминула жена (78) повређена у удесу у Улици Димитрија Туцовића
Нишке вести пре 34 минутајош 53 повезане
Сирски: Држимо северни део Покровска на истоку; Захарова: Напади у Црном мору подривају мировни процес
РТС пре 1 сатјош 57 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 1 сатјош 25 повезаних
Путеви Србије упозорили грађане да не отварају СМС поруке о наводним саобраћајним прекршајима
Бета пре 1 сатјош 19 повезаних
(Не) иде гас: Који је "Б" план за Србију, ако до сутра не буде уговор са Русијом?
Блиц пре 2 сатајош 21 повезана