Povezane vesti
Mihajlović: Brnabić otvorila temu rekonstrukcije Vlade Srbije, a ne SNS
Blic 09.03.2018
Potpredsenica vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović kaže da je premijerka Ana Brnabić otvorila temu o rekonstrukciji vlade i naglasila da SNS još nije o tome odlučivala. - Tu temu o rekonstukciji vlade čini mi se da je otvorila, u nekom… »
Zorana Mihajlović: SNS nije razgovarala o rekonstrukciji Vlade
Novi magazin 09.03.2018
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je temu rekonstrukcije Vlade u javnosti "na neki način kandidovala" premijerka Ana Branbić, ali da Srpska napredna stranka (SNS) o tome nije razgovarala. Zorana Mihajlović je novinarima u… »
Mihajlovićeva: O rekonstrukciji Vlade prvo razgovarati u SNS
Blic 09.03.2018
Priče o rekonstrukciji Vlade su spekulacije kojima se bave mediji, a Predsedništvo SNS je prvo mesto na kome će se razgovarati o toj temi, kaže članica Predsedništva ove stranke Zorana Mihajlović. - Mi smo poverenje predsednici Vlade Ani Brnabić dali u… »
Mihajlović o rekonstrukciji Vlade: Sa mnom se niko nije konsultovao, stranka je mesto za odluke
Kurir 09.03.2018
BEOGRAD - Sa mnom se niko nije konsultovao o rekonstrukciji Vlade Srbije i ja sam pročitala u medijima da je ta tema otvorena, ali mesto na kome će se razgovarati o tome je, pre svega naša stranka, rekla je jutros potpredsednica Vlade Srbije Zorana… »
Vesti dana »
Šapić o novom mostu na Savi: "Ovo je jedan od najvažnijih projekata u poslednjih nekoliko decenija, do kraja marta 2027. biće otvoren za saobraćaj"
Blic pre 38 minutajoš 30 povezanih
Ko je čovek koji je prevodio Penjarojine reči? Biće važan deo Partizana
Nova pre 7 minutajoš 30 povezanih