Повезане вести

Михајловић: Брнабић отворила тему реконструкције Владе Србије, а не СНС

Михајловић: Брнабић отворила тему реконструкције Владе Србије, а не СНС

Блиц 09.03.2018
Потпредсеница владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић каже да је премијерка Ана Брнабић отворила тему о реконструкцији владе и нагласила да СНС још није о томе одлучивала. - Ту тему о реконстукцији владе чини ми се да… »
Зорана Михајловић: СНС није разговарала о реконструкцији Владе

Зорана Михајловић: СНС није разговарала о реконструкцији Владе

Нови магазин 09.03.2018
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да је тему реконструкције Владе у јавности "на неки начин кандидовала" премијерка Ана Бранбић, али да Српска напредна странка (СНС) о томе није разговарала. Зорана… »
Михајловићева: О реконструкцији Владе прво разговарати у СНС

Михајловићева: О реконструкцији Владе прво разговарати у СНС

Блиц 09.03.2018
Приче о реконструкцији Владе су спекулације којима се баве медији, а Председништво СНС је прво место на коме ће се разговарати о тој теми, каже чланица Председништва ове странке Зорана Михајловић. - “Ми смо поверење председници… »
Михајловић о реконструкцији Владе: Са мном се нико није консултовао, странка је место за одлуке

Михајловић о реконструкцији Владе: Са мном се нико није консултовао, странка је место за одлуке

Курир 09.03.2018
БЕОГРАД - Са мном се нико није консултовао о реконструкцији Владе Србије и ја сам прочитала у медијима да је та тема отворена, али место на коме ће се разговарати о томе је, пре свега наша странка, рекла је јутрос потпредседница… »

Вести дана »