Повезане вести
Вештица ушла у Задругу, Мина вриштала од среће, Ђексону није било добро, побегао главом без обзира! (ВИДЕО)
Телеграф 09.03.2018
Мина је била ван себе од среће када је видела Анђелу, а Ђексон је хтео да пропадне у земљу. Као изненађење за Мину која је напунила 18 година, у Задругу је на краће време ушла Анђела Вештица, а Ђексон је буквално побелео од… »
Ово сам једино желела: Мина за 18. рођендан добила поклон који ју је скроз расплакао (фото) (видео)
Телеграф 09.03.2018
Мина Врбашки није могла да сакрије одушевљење оним што је видела у Рајском врту. Мина Врбашки напунила је 18 година, а у њену част одржана је рођенданска забава. Слављеници, која је од среће плакала, стизале су честитке, а… »
10 секунди које су свима промакле: Ево шта је Луна током журке шапнула Кији, а тиче се Цециног сина! (ВИДЕО)
Телеграф 09.03.2018
Након што је Кија поручила песму за Лунин рођендан, Ђоганијева јој се поверила на кога је иста подсећа. Луна Ђогани јуче је прославила 22. рођендан, а журки организованој у Задрузи свакако се највише обрадовала управо она. Ало… »
Она је незахвално биће, испала је нечовек! Теодорина бивша другарица испрозивала задругарку
Телеграф 09.03.2018
- Она је девојка која нема самопоуздање, која не верује у себе. Изнервирам се сваки пут кад ме неко пита о њој - изјавила је Тамара Милутиновић. Сукоб између бивших другарица и колегиница из "Ђаволица" се наставља и Тамара… »
Ало, хистеријо, прекини... иди лези, једино за то и јеси! Слоба и Луна се свађали целу ноћ, она плакала, Радановић запенио од…
Телеграф 09.03.2018
Слоба и Луна су имали једну од најжешћих свађа до сада. Иако је ноћас журка у Задрузи била одлична, једино се Слоба и Луна нису добро проводили и све време су се свађали. Имали смо секс у ВЦ-у, је л' ти сад лакше! Марија Ана… »
Гоца Тржан поручила: Миљана ме не занима, њен син неће бити брат мојој Лени!
Телеграф 09.03.2018
- Какве везе ја имам са тим што је Миљана трудна са Иваном? Нисам упућена у целу ситуацију, нити пратим те људе - изјавила је Гоца Тржан. Певачица Гоца Тржан каже да је Миљана Кулић, која је затруднела са Гоциним бившим мужем… »
Имали смо секс у вц-у, је л' ти сад лакше! Марија Ана напала Зорану због пољупца са Филипом, укућани једва спречили женску…
Телеграф 09.03.2018
Љубоморна Марија Ана је напала Зорану, и неколико пута је умало дошло до физичког обрачуна. Љубоморна Марија Ана је ноћас напала Зорану, а повод је наравно био фатални Филип. ОВО САМ ЈЕДИНО ЖЕЛЕЛА: Мина за 18. рођендан добила… »
Вести дана »
Сретен Јовановић кандидат Рома за Савет РЕМ-а: Борба против говора мржње и непримереног садржаја
РОМинфомедиа пре 3 сатајош 2 повезане