Povezane vesti

Ovo sam jedino želela: Mina za 18. rođendan dobila poklon koji ju je skroz rasplakao (foto) (video)

Ovo sam jedino želela: Mina za 18. rođendan dobila poklon koji ju je skroz rasplakao (foto) (video)

Telegraf 09.03.2018
Mina Vrbaški nije mogla da sakrije oduševljenje onim što je videla u Rajskom vrtu. Mina Vrbaški napunila je 18 godina, a u njenu čast održana je rođendanska zabava. Slavljenici, koja je od sreće plakala, stizale su čestitke, a onda je od voditeljke… »
Veštica ušla u Zadrugu, Mina vrištala od sreće, Đeksonu nije bilo dobro, pobegao glavom bez obzira! (VIDEO)

Veštica ušla u Zadrugu, Mina vrištala od sreće, Đeksonu nije bilo dobro, pobegao glavom bez obzira! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2018
Mina je bila van sebe od sreće kada je videla Anđelu, a Đekson je hteo da propadne u zemlju. Kao iznenađenje za Minu koja je napunila 18 godina, u Zadrugu je na kraće vreme ušla Anđela Veštica, a Đekson je bukvalno pobeleo od muke kada ju je video. OVO… »
10 sekundi koje su svima promakle: Evo šta je Luna tokom žurke šapnula Kiji, a tiče se Cecinog sina! (VIDEO)

10 sekundi koje su svima promakle: Evo šta je Luna tokom žurke šapnula Kiji, a tiče se Cecinog sina! (VIDEO)

Telegraf 09.03.2018
Nakon što je Kija poručila pesmu za Lunin rođendan, Đoganijeva joj se poverila na koga je ista podseća. Luna Đogani juče je proslavila 22. rođendan, a žurki organizovanoj u Zadruzi svakako se najviše obradovala upravo ona. Alo, histerijo, prekini... idi… »
Ona je nezahvalno biće, ispala je nečovek! Teodorina bivša drugarica isprozivala zadrugarku

Ona je nezahvalno biće, ispala je nečovek! Teodorina bivša drugarica isprozivala zadrugarku

Telegraf 09.03.2018
- Ona je devojka koja nema samopouzdanje, koja ne veruje u sebe. Iznerviram se svaki put kad me neko pita o njoj - izjavila je Tamara Milutinović. Sukob između bivših drugarica i koleginica iz "Đavolica" se nastavlja i Tamara Milutinović je još jednom… »
Alo, histerijo, prekini... idi lezi, jedino za to i jesi! Sloba i Luna se svađali celu noć, ona plakala, Radanović zapenio od…

Alo, histerijo, prekini... idi lezi, jedino za to i jesi! Sloba i Luna se svađali celu noć, ona plakala, Radanović zapenio od…

Telegraf 09.03.2018
Sloba i Luna su imali jednu od najžešćih svađa do sada. Iako je noćas žurka u Zadruzi bila odlična, jedino se Sloba i Luna nisu dobro provodili i sve vreme su se svađali. Imali smo seks u WC-u, je l' ti sad lakše! Marija Ana napala Zoranu zbog poljupca… »
Goca Tržan poručila: Miljana me ne zanima, njen sin neće biti brat mojoj Leni!

Goca Tržan poručila: Miljana me ne zanima, njen sin neće biti brat mojoj Leni!

Telegraf 09.03.2018
- Kakve veze ja imam sa tim što je Miljana trudna sa Ivanom? Nisam upućena u celu situaciju, niti pratim te ljude - izjavila je Goca Tržan. Pevačica Goca Tržan kaže da je Miljana Kulić, koja je zatrudnela sa Gocinim bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, ne… »
Imali smo seks u wc-u, je l' ti sad lakše! Marija Ana napala Zoranu zbog poljupca sa Filipom, ukućani jedva sprečili žensku…

Imali smo seks u wc-u, je l' ti sad lakše! Marija Ana napala Zoranu zbog poljupca sa Filipom, ukućani jedva sprečili žensku…

Telegraf 09.03.2018
Ljubomorna Marija Ana je napala Zoranu, i nekoliko puta je umalo došlo do fizičkog obračuna. Ljubomorna Marija Ana je noćas napala Zoranu, a povod je naravno bio fatalni Filip. OVO SAM JEDINO ŽELELA: Mina za 18. rođendan dobila poklon koji ju je skroz… »

Vesti dana »