Povezane vesti

Vučelić: Kao u vreme Šajbera i Tita! Sledi odmazda za verbalni delikt! Da mi Kokeza objasni šta smem da pričam...

Vučelić: Kao u vreme Šajbera i Tita! Sledi odmazda za verbalni delikt! Da mi Kokeza objasni šta smem da pričam...

Mozzart sport 09.03.2018
„Kriminalizacija slobode govora, ovo nije civilizacijski“, kaže predsednik Partizana. FSS je odrezao kazne - Partizan uverava da je reč o kršenju ustava! Odluka Disciplinske komisije krovne fudbalske organizacije da se crno-belima i Crvenoj zvezdi… »
Pred Zvezda - Napredak: "Majo daje posebnu draž"

Pred Zvezda - Napredak: "Majo daje posebnu draž"

Mondo 09.03.2018
"Da igrači izađu i pokažu šta mogu protiv tima koji je davno osvojio ovogodišnje prvenstvo", poruka je trenera Kruševljana pred gostovanje crveno-belima. Foto: MN Press U nedelju, od 18.30 časova, na stadionu "Rajko Mitić" biće odigran jedan od… »
Partizan: Krše Ustav, uveli su verbalni delikt!

Partizan: Krše Ustav, uveli su verbalni delikt!

Mondo 09.03.2018
Predsednik Partizana Milorad Vučelić uporedio odluke Disicplinske komisije FSS sa vremenom Slavka Šajbera. "Borio sam se protiv verbalnog delikta i u Brozovo vreme, verujem da će biti odmazde. Kao u vreme inkvizicije", rekao je Vučelić. Partizan je… »
Derbi na Banovom brdu, Čuka gosti Parni valjak, Zvezda dočekuje Napredak

Derbi na Banovom brdu, Čuka gosti Parni valjak, Zvezda dočekuje Napredak

Sportski žurnal 09.03.2018
Utakmicama 27. kola u nedelju se nastavlja fudbalska Super liga Srbije, Crvena zvezda dočekuje Napredak, dok Partizan na Banovom brdu igra protiv Čukaričkog. Svi mečevi su na programu u nedelju. Fudbaleri Partizana u nedelju od 15.00 gostuju… »
Zvezdi i Partizanu FSS oduzeo po dva boda

Zvezdi i Partizanu FSS oduzeo po dva boda

Danas 08.03.2018
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da oduzme po dva boda Crvenoj zvezdi i Partizanu zbog ratova saopštenjima i kritikovanja rada FSS. i da kazni funkcionere dva kluba. Crveno-beli će umesto 69 bodova imati 67, dok će crno-beli… »

Vesti dana »