Повезане вести

Вучелић: Као у време Шајбера и Тита! Следи одмазда за вербални деликт! Да ми Кокеза објасни шта смем да причам...

Вучелић: Као у време Шајбера и Тита! Следи одмазда за вербални деликт! Да ми Кокеза објасни шта смем да причам...

Моззарт спорт 09.03.2018
„Криминализација слободе говора, ово није цивилизацијски“, каже председник Партизана. ФСС је одрезао казне - Партизан уверава да је реч о кршењу устава! Одлука Дисциплинске комисије кровне фудбалске организације да се… »
Пред Звезда - Напредак: "Мајо даје посебну драж"

Пред Звезда - Напредак: "Мајо даје посебну драж"

Мондо 09.03.2018
"Да играчи изађу и покажу шта могу против тима који је давно освојио овогодишње првенство", порука је тренера Крушевљана пред гостовање црвено-белима. Фото: МН Пресс У недељу, од 18.30 часова, на стадиону "Рајко Митић" биће… »
Партизан: Крше Устав, увели су вербални деликт!

Партизан: Крше Устав, увели су вербални деликт!

Мондо 09.03.2018
Председник Партизана Милорад Вучелић упоредио одлуке Дисицплинске комисије ФСС са временом Славка Шајбера. "Борио сам се против вербалног деликта и у Брозово време, верујем да ће бити одмазде. Као у време инквизиције", рекао је… »
Дерби на Бановом брду, Чука гости Парни ваљак, Звезда дочекује Напредак

Дерби на Бановом брду, Чука гости Парни ваљак, Звезда дочекује Напредак

Спортски журнал 09.03.2018
Утакмицама 27. кола у недељу се наставља фудбалска Супер лига Србије, Црвена звезда дочекује Напредак, док Партизан на Бановом брду игра против Чукаричког. Сви мечеви су на програму у недељу. Фудбалери Партизана у недељу од… »
Звезди и Партизану ФСС одузео по два бода

Звезди и Партизану ФСС одузео по два бода

Данас 08.03.2018
Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије одлучила је да одузме по два бода Црвеној звезди и Партизану због ратова саопштењима и критиковања рада ФСС. и да казни функционере два клуба. Црвено-бели ће уместо 69 бодова имати… »

Вести дана »