Повезане вести
Вучелић: Као у време Шајбера и Тита! Следи одмазда за вербални деликт! Да ми Кокеза објасни шта смем да причам...
Моззарт спорт 09.03.2018
„Криминализација слободе говора, ово није цивилизацијски“, каже председник Партизана. ФСС је одрезао казне - Партизан уверава да је реч о кршењу устава! Одлука Дисциплинске комисије кровне фудбалске организације да се… »
Пред Звезда - Напредак: "Мајо даје посебну драж"
Мондо 09.03.2018
"Да играчи изађу и покажу шта могу против тима који је давно освојио овогодишње првенство", порука је тренера Крушевљана пред гостовање црвено-белима. Фото: МН Пресс У недељу, од 18.30 часова, на стадиону "Рајко Митић" биће… »
Партизан: Крше Устав, увели су вербални деликт!
Мондо 09.03.2018
Председник Партизана Милорад Вучелић упоредио одлуке Дисицплинске комисије ФСС са временом Славка Шајбера. "Борио сам се против вербалног деликта и у Брозово време, верујем да ће бити одмазде. Као у време инквизиције", рекао је… »
Дерби на Бановом брду, Чука гости Парни ваљак, Звезда дочекује Напредак
Спортски журнал 09.03.2018
Утакмицама 27. кола у недељу се наставља фудбалска Супер лига Србије, Црвена звезда дочекује Напредак, док Партизан на Бановом брду игра против Чукаричког. Сви мечеви су на програму у недељу. Фудбалери Партизана у недељу од… »
Звезди и Партизану ФСС одузео по два бода
Данас 08.03.2018
Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије одлучила је да одузме по два бода Црвеној звезди и Партизану због ратова саопштењима и критиковања рада ФСС. и да казни функционере два клуба. Црвено-бели ће уместо 69 бодова имати… »
Вести дана »
Завршен протест „Држава, то смо ми“ у у Нишу, студенти поручили: Морамо да превазиђемо разлике и да се удружимо (ФОТО)
Инсајдер пре 48 минутајош 26 повезаних
Током протеста пољопривредника код Лознице, 12 приведених биће пуштени да се бране са слободе
Сербиан Невс Медиа пре 23 минутајош 15 повезаних
Уживо (ФОТО/ВИДЕО) Израел гађа "срце" Техерана: Погођени делови седишта иранског радија и телевизије
Невсмакс Балканс пре 48 минутајош 66 повезаних
Америчка војска: „Троје војника погинуло у нападима на Иран“
Сербиан Невс Медиа пре 28 минутајош 24 повезане