Povezane vesti
STIGLA DOZVOLA Novosadski GSP zapošljava novih 85 radnika
Dnevnik 09.03.2018
Republička Komisija za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje dala je saglasnost JGSP „Novi Sad“ da može da zaposli, odnosno angažuje, 85 radnika na određeno vreme, saopštilo je ovo novosadsko javno preduzeće. „Ovim novim… »
Rešen problem odliva kadrova iz JGSP ’"Novi Sad’"
Blic 09.03.2018
Republička Komisija za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje dala je saglasnost JGSP ’’Novi Sad’’ da može da zaposli, odnosno angažuje, 85 radnika na određeno vreme čime je rešen problem odlaska kadrova tog javnog… »
Odobreno zapošljavanje 85 vozača u JGSP
RTV 09.03.2018
NOVI SAD - Republička Komisija za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje dala je saglasnost JGSP "Novi Sad" da može da zaposli, odnosno angažuje, 85 radnika na određeno vreme. "Ovim novim odobrenjem potpuno ćemo rešiti… »
GSP zapošljava 85 novih radnika
Moj Novi Sad 09.03.2018
U planu i velika obnova voznog parka. Republička Кomisija za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje dala je saglasnost JGSP "Novi Sad" da može da zaposli, odnosno angažuje, 85 radnika na određeno vreme, javljaju iz tog… »
Vesti dana »
Petoro Srba uhapšeno na KiM – Priština ih tereti za navodnu umešanost u slučaj Račak
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
(Foto) SMS upozorenje stiglo građanima: Oluja sa gradom kreće ka Srbiji, savetuje se da se ne kreće na put
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 70 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 7 satijoš 5 povezanih
"Nisam doživeo ništa slično u 30 godina" Lučki kapetan o sudaru brodova: "Jahta je imala uredne papire". Oglasilo se češko ministarstvo o tragediji kod Splita!
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Tramp ljut zbog izraelskog napada na Bejrut: "Na ivici smo da izgubimo istorijsku šansu za mir"
B92 pre 48 minutajoš 41 povezana