Povezane vesti
Ribari pronašli u torbi 54 odsečene ljudske šake: Rusijom su počele da kruže razne verzije ove priče, a poslednja je…
Telegraf 09.03.2018
Lokalni mediji nagađaju da bi šake mogle da pripadaju leševima neidentifikovanih osoba. Torba sa 54 ljudske šake otkrivena je na obalama reke Amur kod grada Habarovska, na istoku Rusije. Ruke su pronašli lokalni ribari. Ruski plaćeni ubica otkrio svoje… »
Ruski plaćeni ubica otkrio svoje tajne, mogao je da likvidira nekog za 3 minuta: Progovorio je o "poslu", a sada će o…
Telegraf 09.03.2018
Uhapšen je 2009. godine i osuđen na 19 godina zatvora. Kaže da je i sam svestan da će po izlasku iz zatvora “imati velikih problema sa svojim starim prijateljima”. Ruski plaćeni ubica progovorio o svom “ poslu”, detaljno opisavši kad, kako i koga je… »
Vesti dana »
„Neću da nečija deca budu gladna, a da mi plaćamo Ćacilend i Vučićev hir“: Autoprevoznik Jaćimović nastavlja štrajk glađu i poručuje da neće platiti kazne
Nova pre 8 satijoš 25 povezanih
Gradske ustanove kulture pozvane na solidarnost sa porodicom Jaćimović
Moj Novi Sad pre 43 minutajoš 104 povezane
Hoće li "kvalitetan REM" biti izabran u krnjem ili punom sastavu - zavisiće od procene vladajuće većine
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Zatvoreniku sredio povoljniji status u zatvoru: Uhapšen čuvar u Nišu, oglasio se MUP
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih