Povezane vesti
Ubistvo u vagonu: "Tražila sam je po stanici, nisam znala da sam prošla pored njenog tela"
Blic 09.03.2018
"Rekla mi je da neki mladić hoće da je uzme za ženu. Ko zna šta je bilo u njenoj glavi. Kad je drugi put otišla, ponovo sam se obratila policiji, ali su mi tamo rekli da je ona punoletna, pa sam zato otišla na stanicu da je tražim. U vagone nisam ulazila… »
Potresno svedočenje majke: Ivana je otišla da bi se udala, a našli je mrtvu u napuštenom vagonu!
Kurir 09.03.2018
Ivana je od svog desetog meseca bolovala od epilepsije, a dva meseca pre ubistva je doživela saobraćajku u kojoj je povredila glavu. Od tada joj se zdravstveno stanje pogoršalo. Živadinka Vučetić, majka Ivane Vučetić (37), koja je u aprilu 2017. godine… »
Vesti dana »

Kamčatku pogodio najjači zemljotres od 1952. godine, proglašena opasnost od cunamija
Sputnik pre 5 minutajoš 15 povezanih

(Mape) sledi novo naglo pogoršanje vremena i nepogode! Sve do ovog datuma bez letnje vreline, a onda se spremite za toplotni udar koji će potrajati
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

MUP posle incidenata na Zvezdinoj utakmici: Red na stadionima je odgovornost organizatora
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih