Povezane vesti
Ubistvo u vagonu: "Tražila sam je po stanici, nisam znala da sam prošla pored njenog tela"
Blic 09.03.2018
"Rekla mi je da neki mladić hoće da je uzme za ženu. Ko zna šta je bilo u njenoj glavi. Kad je drugi put otišla, ponovo sam se obratila policiji, ali su mi tamo rekli da je ona punoletna, pa sam zato otišla na stanicu da je tražim. U vagone nisam ulazila… »
Potresno svedočenje majke: Ivana je otišla da bi se udala, a našli je mrtvu u napuštenom vagonu!
Kurir 09.03.2018
Ivana je od svog desetog meseca bolovala od epilepsije, a dva meseca pre ubistva je doživela saobraćajku u kojoj je povredila glavu. Od tada joj se zdravstveno stanje pogoršalo. Živadinka Vučetić, majka Ivane Vučetić (37), koja je u aprilu 2017. godine… »
Vesti dana »
Vreme danas: Oblačno i svežije, najviša dnevna temperatura do 15 stepeni
Nedeljnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Zelenski otkrio da li se plaši Donalda Trampa: Slike sa burnog susreta obišle svet, evo šta se dogodilo na poslednjem sastanku! Ovaj lider igrao ključnu ulogu
Kurir pre 39 minutajoš 12 povezanih
Izmena reda vožnje u JGTP na teritoriji grada Užica
Užice oglasna tabla pre 28 minutajoš 9 povezanih
Dijana Hrka nastavlja štrajk glađu kod Skupštine Srbije, raskrsnica Takovske i Bulevara kralja Aleksandra prohodna za saobraćaj
RTS pre 4 minutajoš 10 povezanih
AMSS: Sutra se očekuje povećan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima u Srbiji
RTV pre 4 minutajoš 8 povezanih