Повезане вести

Ђукић: Не разумем фудбал без притиска!

Ђукић: Не разумем фудбал без притиска!

Мондо 10.03.2018
"Немам неки други екстра притисак шта ће бити после, моја обавеза је да Партизан игра добро и побеђује, остало не зависи од мене и не размишљам о томе", поручио је Мирослав Ђукић. Ђукићу се "озбиљно дрмала клупа", тријумфом… »
Ђукић о Чуки, Суми, Остојићу, одузимању бодова...: Не разумем потез ФСС! Боље да покушамо да средимо узроке тога

Ђукић о Чуки, Суми, Остојићу, одузимању бодова...: Не разумем потез ФСС! Боље да покушамо да средимо узроке тога

Спортски журнал 10.03.2018
Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да његова екипа против Чукаричког жели да потврди да је у успону форме, као и да не разуме зашто су црно-белима одузета два бода на табели Супер лиге Србије. - Очекује нас веома… »
Лалатовић: Људи ме погрешно тумаче, не мрзим Партизан

Лалатовић: Људи ме погрешно тумаче, не мрзим Партизан

Вести онлине 10.03.2018
Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић изјавио је да се Партизану и Црвеној звезди не прети у Суперлиги и препустио црно-белима улогу фаворита у дербију 27. кола. Тај меч игра се у недељу од 15 часова на Бановом брду. - Чека на дерби… »
Лалатовић пред дерби: Лично мислим да је Партизан направио велике грешке! Ја их не мрзим, само…

Лалатовић пред дерби: Лично мислим да је Партизан направио велике грешке! Ја их не мрзим, само…

Хот спорт 10.03.2018
Фудбалери Чукаричког дочекују у недељу од 15.00 часова екипу Партизана, а тренер тима са Бановог брда Ненад Лалатовић изнео је своја очекивања пред дерби меч 27. кола Супер лиге Србије. С разлогом је Лалатовић препустио улогу… »
Лалатовић: ''Партизан направио велике грешке!'' А ево шта је рекао о Ђукићу

Лалатовић: ''Партизан направио велике грешке!'' А ево шта је рекао о Ђукићу

Спортске.нет 10.03.2018
Одавно овако дуго Ненад Лалатовић није говорио о Партизану. Изнео је низ занимљивих детаља о свом односу према црно-белима. Дерби 27. кола Суперлиге игра се сутра од 15 часова на Бановом брду, где ће Чукарички дочекати екипу… »
Лалатовић пред Партизан: Ђукић је један од најбољих српских тренера! Погрешили су са Богосавцем...

Лалатовић пред Партизан: Ђукић је један од најбољих српских тренера! Погрешили су са Богосавцем...

Моззарт спорт 10.03.2018
„Не јуримо друго место“, поручио тренер Брђана. Фудбалери Чукаричког дочекују у недељу од 15.00 часова екипу Партизана, а тренер бело-црних Ненад Лалатовић изнео је своја очекивања пред дербимеч 27. кола Супер лиге Србије… »
Лалатовић: Партизан се огрешио о Богосавца

Лалатовић: Партизан се огрешио о Богосавца

Мондо 10.03.2018
Пред дерби меч са Партизаном тренер Чукаричког Ненад Лалатовић понавља да јесте звездаш, али да "никад није мрзео Партизан". Сматра да се Партизан огрешио о бека Мирослава Богосавца који ће у недељу показати да јесте за клуб из… »
Гробари у два сектора на Бановом брду

Гробари у два сектора на Бановом брду

Мондо 10.03.2018
Због познатих подела међу организованим навијачима Партизана, Чукарички предузео потребне мере да не буде "блиског сусрета". Фото: МН Пресс У недељу од 15 часова на стадиону на Бановом брду биће одигран дерби меч 27. кола… »
Звезда враћа „дуг“ Напретку

Звезда враћа „дуг“ Напретку

Данас 09.03.2018
Дерби 27. кола Суперлиге игра се на Бановом брду у Београду Утакмицама 27. кола у недељу се наставља фудбалска Супер лига Србије, Црвена звезда дочекује Напредак, док Партизан на Бановом брду игра против Чукаричког. Дерби је… »

Вести дана »