Povezane vesti
Đukić: Ne razumem fudbal bez pritiska!
Mondo 10.03.2018
"Nemam neki drugi ekstra pritisak šta će biti posle, moja obaveza je da Partizan igra dobro i pobeđuje, ostalo ne zavisi od mene i ne razmišljam o tome", poručio je Miroslav Đukić. Đukiću se "ozbiljno drmala klupa", trijumfom protiv Rada (3:1) njegova… »
Đukić o Čuki, Sumi, Ostojiću, oduzimanju bodova...: Ne razumem potez FSS! Bolje da pokušamo da sredimo uzroke toga
Sportski žurnal 10.03.2018
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da njegova ekipa protiv Čukaričkog želi da potvrdi da je u usponu forme, kao i da ne razume zašto su crno-belima oduzeta dva boda na tabeli Super lige Srbije. - Očekuje nas veoma teška utakmica protiv… »
Lalatović: Ljudi me pogrešno tumače, ne mrzim Partizan
Vesti online 10.03.2018
Trener Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da se Partizanu i Crvenoj zvezdi ne preti u Superligi i prepustio crno-belima ulogu favorita u derbiju 27. kola. Taj meč igra se u nedelju od 15 časova na Banovom brdu. - Čeka na derbi kola, igraju drugi i… »
Lalatović pred derbi: Lično mislim da je Partizan napravio velike greške! Ja ih ne mrzim, samo…
Hot sport 10.03.2018
Fudbaleri Čukaričkog dočekuju u nedelju od 15.00 časova ekipu Partizana, a trener tima sa Banovog brda Nenad Lalatović izneo je svoja očekivanja pred derbi meč 27. kola Super lige Srbije. S razlogom je Lalatović prepustio ulogu favorita Partizanu… »
Lalatović: ''Partizan napravio velike greške!'' A evo šta je rekao o Đukiću
Sportske.net 10.03.2018
Odavno ovako dugo Nenad Lalatović nije govorio o Partizanu. Izneo je niz zanimljivih detalja o svom odnosu prema crno-belima. Derbi 27. kola Superlige igra se sutra od 15 časova na Banovom brdu, gde će Čukarički dočekati ekipu Partizana, a dan uoči ovog… »
Lalatović pred Partizan: Đukić je jedan od najboljih srpskih trenera! Pogrešili su sa Bogosavcem...
Mozzart sport 10.03.2018
„Ne jurimo drugo mesto“, poručio trener Brđana. Fudbaleri Čukaričkog dočekuju u nedelju od 15.00 časova ekipu Partizana, a trener belo-crnih Nenad Lalatović izneo je svoja očekivanja pred derbimeč 27. kola Super lige Srbije. Mladi stručnjak prepustio je… »
Lalatović: Partizan se ogrešio o Bogosavca
Mondo 10.03.2018
Pred derbi meč sa Partizanom trener Čukaričkog Nenad Lalatović ponavlja da jeste zvezdaš, ali da "nikad nije mrzeo Partizan". Smatra da se Partizan ogrešio o beka Miroslava Bogosavca koji će u nedelju pokazati da jeste za klub iz Humske. Foto: MN Press… »
Grobari u dva sektora na Banovom brdu
Mondo 10.03.2018
Zbog poznatih podela među organizovanim navijačima Partizana, Čukarički preduzeo potrebne mere da ne bude "bliskog susreta". Foto: MN Press U nedelju od 15 časova na stadionu na Banovom brdu biće odigran derbi meč 27. kola Superlige Srbije Čukarički -… »
Zvezda vraća „dug“ Napretku
Danas 09.03.2018
Derbi 27. kola Superlige igra se na Banovom brdu u Beogradu Utakmicama 27. kola u nedelju se nastavlja fudbalska Super liga Srbije, Crvena zvezda dočekuje Napredak, dok Partizan na Banovom brdu igra protiv Čukaričkog. Derbi je, bar po trenutnom plasmanu… »
Vesti dana »
Blic: Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 8. maja, poskupeo dizel
Glas Zaječara pre 25 minutajoš 50 povezanih
Zbog poreskih krivičnih dela uhapšeno 11, troje vlasnici firmi iz Kragujevca
Pressek pre 2 satajoš 29 povezanih
Srbija pala za osam mesta na Indeksu slobode medija, najlošija u regionu
Savremena politika pre 2 satajoš 19 povezanih
"Ono što je usledilo nakon klasične otmice, jasno pokazuje novu realnost u Srbiji": Oglasili se Studenti u blokadi o napadu na aktiviste Zbora Rakovice
Nova pre 6 minutajoš 6 povezanih
Država otvara rezerve: Novi dizel na tržištu, produžena zabrana izvoza i niže akcize
IndeksOnline pre 1 satjoš 28 povezanih