Повезане вести
Вулетићев одговор нишлијама: Ничим изазвани јавили се и ‘највећи профитери одлука Дисциплинске комисије ФСС’
Хот спорт 10.03.2018
Потпредседник Партизана наставио је са ‘суперлигашким препуцавањима’. Из дана у дан се бура у домаћем фудбалу не стишава, већ се светло на крају овог тунела готово и не види. Последњи у низу јесте Владимир Вулетић, челник… »
Вулетићев одговор Нишлијама: Газда Радане, ти са мердивен слазиш, а ја се на мердивен тек качим!
Моззарт спорт 10.03.2018
"Овај, духом сиромашни гласноговорник, тврди како судијске одлуке не треба коментарисати, заборављајући да је његов клуб, из Ниша Раднички, то већ често чинио", поручио је потпредседник Партизана првом човеку Радничког. Бура у… »
Вулетић одговорио Нишлијама и "прозвао" Бинића
Мондо 10.03.2018
Потпредседник Партизана брзо је реаговао на "пецкање" председника Скупштине ФК Раднички. Радан Илић, први човек Скупштине ФК Раднички Ниш, у суботу је оценио да се Партизан после одузимања два бода "уплашио" да би Раднички… »
Раднички брани ФСС и прозива Партизан: Нисмо коментарисали њихову сумњиву победу у Лучанима, бићемо вицешампиони
Моззарт спорт 10.03.2018
"Вулетић не треба да се плаши Радничког. Мислим да ће дуел између нас и њих у плеј-офу одлучити ко ће бити други, а чак и да завршимо као трећи Лига Европе је загарантована, тако да чему тензија", рекао је Радан Илић, председник… »
Нишлије одговориле Партизану: Раднички ће бити вицешампион, ни говора о намештану у Ивањици
Хот спорт 10.03.2018
Одлука ФСС да Партизану и Црвеној звезди одузме по два бода изазвала је оштре реакције из редова „вечитих ривала“, а поводом тога огласили су се и из редова Радничког. Председник скуштине нишког суперлигаша, Радан Илић, је у… »
ФСС одговорио "вечитима": Нисте упознати!
Мондо 10.03.2018
Фудбалски савез Србије се саопштењем огласио након иступа Црвене звезде и Партизана у јавности након одлуке Дисциплинске комисије да их казни одузимањем бодова. Фото: МОНДО / Марио Милојевић Фудбалски савез Србје је ове недеље… »
Раднички брани ФСС и “прозива” Партизан: Нисмо коментарисали њихову сумњиву победу у Лучанима, бићемо вицешампиони
Вечерње новости 10.03.2018
Вулетић не треба да се плаши Радничког. Мислим да ће дуел између нас и њих у плеј-офу одлучити ко ће бити други, а чак и да завршимо као трећи Лига Европе је загарантована, каже Радан Илић. Председник скупштине ФК Раднички из… »
Из Ниша поручили Партизану: Зашто нас се плашите?
Мондо 10.03.2018
"Ми нисмо коментарисали Партизан после њихове сумњиве победе у Лучанима, а не знам зашто се они баве нама, вероватно из страха да их не престигнемо", казао је председник скупштине нишког клуба. Председник скупштине ФК Раднички… »
Оштра реакција ђукића: Кажњавају нас због изјава, а имамо ситуацију где противнички играчи не присуствују пеналу! (видео)…
Хот спорт 10.03.2018
Партизан и Црвена звезде бурно су одреаговали након одлуке ФСС да им одузме по два бода због учесталих притужби и међусобних препирки, а своје виђење ове ситуације имао је и тренер црно-белих, Мирослав Ђукић. Шеф стручног штаба… »
Ђукић: Пуца се пенал, а играчи нису присутни! Е, то је проблем
Моззарт спорт 10.03.2018
„Желимо ли да забранимо да се прича“, пита (се) тренер Партизана после одузимања два бода његовој екипи. Отклоните узроке, па неће ни бити проблема. То је порука коју Партизан шаље челницима Фудбалског савеза Србије, после… »
"Казна због изјава, а ови не присуствују пеналу?"
Мондо 10.03.2018
"Шутира се пенал, а противнички играчи не присуствују пеналу...", прокоментарисао је Мирослав Ђукић дешавања на мечу Јавор - Раднички. Због одлуке Фудбалског савеза Србије да Црвеној звезди и Партизану одузме по два бода због… »
Милојевић цитирао Сампаолија: Пустите посед...
Мондо 10.03.2018
Тренер Црвене звезде пред дуел са Напретком говорио о фудбалу који практикује, поносу због два важна догађаја за црвено-беле и о реваншу Крушевљанима... Црвена звезда је ове сезоне у Суперлиги поражена само у Крушевцу, а… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Жарко Паспаљ поново на „удару“ навијача Партизана: Вређан и Остоја Мијаиловић
Данас пре 2 сатајош 5 повезаних
Опозиција у Лесковцу протестује ћутањем: Власт померила седницу до поноћи
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Фото) Језиви призори са Западне Мораве: Испливали шарани и сомови од по 20 кила, не зна се узрок великог помора
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Трамп пре састанка са Зеленским: Судбина мира у Украјини зависи од мене
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Крај драме: Пронађен Марко (11) који је нестао док се шетао са породицом: "Уплашио се пса, одлутао у шуму и заспао"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана