Povezane vesti
(Video) Majka je ušla u sobu i ubila sina: Priznala je zločin, onda je došlo do velikog obrta, ali ni tu nije bio kraj!
Kurir 10.03.2018
Tog jutra, 26. maja 2015. godine, Debora Su Rudibo ušla je u sinovljevu sobu sa revolverom u ruci. Dve godine kasnije, priznala je policiji da ga je ubila dok je spavao. "Plašila sam se da bi on ubio mene", ispričala je tada. Priznala je da je sama… »
Majka je hladnokrvno ubila sina i sve priznala, a onda je klupko počelo da se odmotava, i odmotava, i odmotava... (foto)
Blic 10.03.2018
Pre manje od tri godine Debora Sju Rudibau (60), usred noći se ušunjala u sobu svog sina Džejkoba Milisona (29) i hladnokrvno ga upucala u glavu dok je spavao. - Morala sam da ga ubijem. U suprotnom, on bi ubio mene - rekla je slabašna gospođa… »
Vesti dana »

"Mazili smo je, pričali, ne znamo da li je čula, ali videli smo suzu": Potresne reči oca devojčice ubijene u "Ribnikaru"
Mondo pre 10 minutajoš 22 povezane

Golden Stejt na Pragu da ponovi istorijski raspad: Ratnici dopustili Raketama da se potpuno vrate u seriju! (video)
Hot sport pre 51 minutajoš 14 povezanih

Žena preminula posle nesreće u štutgartu: "Mercedes" je pokosio kada je uleteo u masu na pešačkom prelazu: Među povređenima i dete (foto)
Blic pre 9 satijoš 4 povezane

Tržište nekretnina u Srbiji stabilno: Kupaca ima, veći problem sa izdavanjem stanova
Biznis.rs pre 1 satjoš 1 povezana