Povezane vesti
Na putu da postane doživotni predsednik: Kao mladić morao je da se bavi teškim radom, a onda je ušao u politiku! U sam vrh ga…
Kurir 10.03.2018
Najavljenom promenom ustava Kine na Svenacionalnom kongresu uklanja se i poslednja prepreka koja ograničava predsednički mandat na dva uzastopna, a stiče se utisak da više ništa neće deliti aktuelnog predsednika Si Đinpinga od toga da postane doživotni… »
AP: Ništa ne može da stane između Sija i doživotne vlasti
Blic 10.03.2018
Najavljenom promenom ustava Kine na Svenacionalnom kongresu uklanja se i poslednja prepreka koja ograničava predsednički mandat na dva uzatastopna, piše agencija AP uz ocenu da se stiče se utisak da više ništa neće deliti aktuelnog predsednika Si… »
Vesti dana »
"Hteli su da zbrišu pola sveta" Šokantna izjava Trampa uživo na televiziji: "Ja sam sve spasao, bili su blizu..."
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Zelenski u Velikoj Britaniji sa evropskim liderima; Kijev napao Krim, šta je pogođeno
RTS pre 42 minutajoš 28 povezanih
Đurić osudio teroristički napad u Izraelu: Srbija solidarna sa žrtvama
Euronews pre 51 minutajoš 35 povezanih
Zatvorena biračka mesta na KiM – sledi brojanje glasova, najveća izlaznost u srpskim sredinama
RTS pre 7 minutajoš 82 povezane
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 11 satijoš 1 povezana