Повезане вести

Си Ђинпинг долази у Београд

Си Ђинпинг долази у Београд

Политика 11.03.2018
Променама националног устава кинеском председнику отворен пут да доживотно влада земљом и у периоду за који се често процењује да ће обележити успон ове државе у најмоћнију силу света. Председник Народне Републике Кине Си… »
Историјски врхунац односа две земље: Кинески председник Си Ђинпинг поново долази у Србију!

Историјски врхунац односа две земље: Кинески председник Си Ђинпинг поново долази у Србију!

Правда 11.03.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је писмо председника Народне Републике Кине Си Ђинпинга, у којем потврђује да прихвата позив да поново посети Србију. "Дозволите ми да Вам се најискреније захвалим на честитки поводом… »
Вучић примио писмо: Председник Кине Си Ђинпинг прихватио позив да поново посети Србију

Вучић примио писмо: Председник Кине Си Ђинпинг прихватио позив да поново посети Србију

Курир 11.03.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је писмо председника Кине Си Ђинпинга, у којем он потврђује да прихвата позив да поново посети Србију. - Дозволите ми да Вам се најискреније захвалим на честитки поводом кинеске… »
Председник Кине прихватио позив да поново дође у Србију

Председник Кине прихватио позив да поново дође у Србију

Радио 021 11.03.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је писмо председника Народне Републике Кине Си Ђинпинга, у којем потврђује да прихвата позив да поново посети Србију. "Дозволите ми да Вам се најискреније захвалим на честитки поводом… »

Вести дана »