Povezane vesti
Si Đinping dolazi u Beograd
Politika 11.03.2018
Promenama nacionalnog ustava kineskom predsedniku otvoren put da doživotno vlada zemljom i u periodu za koji se često procenjuje da će obeležiti uspon ove države u najmoćniju silu sveta. Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping potvrdio je da… »
Istorijski vrhunac odnosa dve zemlje: Kineski predsednik Si Đinping ponovo dolazi u Srbiju!
Pravda 11.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je pismo predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga, u kojem potvrđuje da prihvata poziv da ponovo poseti Srbiju. "Dozvolite mi da Vam se najiskrenije zahvalim na čestitki povodom kineske Nove godine. Ja… »
Predsednik Kine prihvatio poziv da ponovo dođe u Srbiju
Radio 021 11.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je pismo predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga, u kojem potvrđuje da prihvata poziv da ponovo poseti Srbiju. "Dozvolite mi da Vam se najiskrenije zahvalim na čestitki povodom kineske Nove godine. Ja… »
Vučić primio pismo: Predsednik Kine Si Đinping prihvatio poziv da ponovo poseti Srbiju
Kurir 11.03.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je pismo predsednika Kine Si Đinpinga, u kojem on potvrđuje da prihvata poziv da ponovo poseti Srbiju. - Dozvolite mi da Vam se najiskrenije zahvalim na čestitki povodom kineske Nove godine. Ja Vas… »
Vesti dana »

Karasin: Korisni razgovori Rusije i SAD u Rijadu, dijalog će se nastaviti
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

"Osetili smo dim, a zatim videli vatru kako kulja" novi detalji požara u Lazarevcu Uzrok je najverovatnije grejalica
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 12 povezanih

Nastavak akcije borbe protiv korupcije, uhapšen investitor zgrade kod Manježa
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih