Povezane vesti

Jutro posle raskida... Mina i Đekson razgovarali, za to vreme Sloba i Luna se vaćarili na travi, a onda je Đoganijeva…

Jutro posle raskida... Mina i Đekson razgovarali, za to vreme Sloba i Luna se vaćarili na travi, a onda je Đoganijeva…

Telegraf 11.03.2018
Mina i Đekson pokušali su mirno da izglade situaciju od prethodne noći. Nakon što su Mina i Đekson tokom protekle noći raskinuli zbog njenog ponašanja prema novom učesniku Zadruge Tomislavu, razgovor na tu temu obavili su na travi. NISI MU NI… »
Sanja dobila stvari i vrištala od sreće, ali čim je izvadila majicu i videla poruku na njoj briznula je u plač, ni Luna…

Sanja dobila stvari i vrištala od sreće, ali čim je izvadila majicu i videla poruku na njoj briznula je u plač, ni Luna…

Telegraf 11.03.2018
Zadrugari su se obradovali poklonima i stvarima od porodica, ali Sanja se jedina - rastužila. Učesnicima Zadruge su danas stigle stvari koje su im poslale porodice, a Sanja je bila presrećna kada je ugledala svoje haljinice i ostatak onoga što joj je… »
Iskočila sam iz auta, vukao me je... Marija Ana šokirala sve dramatičnim momentom koji se dogodio dok je bila u vezi sa…

Iskočila sam iz auta, vukao me je... Marija Ana šokirala sve dramatičnim momentom koji se dogodio dok je bila u vezi sa…

Telegraf 11.03.2018
Nekoliko zadrugara pričalo je o svojim nezgodama, a kada je Marija Ana ovo priznala svi su bili u neverici. Nakon što je novi zadrugar Tomislav Panić podelio sa ukućanima svoje dramatično iskustvo iz detinjstva, Marija Ana šokirala je sve svojom… »
Nisi mu ni rekla da imaš dečka! Mina i Đekson raskinuli zbog novog učesnika Zadruge, ona vrištala, histerisala, a onda ga…

Nisi mu ni rekla da imaš dečka! Mina i Đekson raskinuli zbog novog učesnika Zadruge, ona vrištala, histerisala, a onda ga…

Telegraf 11.03.2018
Samo nekoliko sati nakon što je novi zadrugar ušao u Belu kuću, Mina i Đekson su se žestoko posvađali. Novi učesnik Zadruge, maneken Tomislav Panić, sinoć je ušao u rijaliti i bio veliko iznenađenje za sve. Nekoliko sati kasnije, već je uneo… »

Vesti dana »