Povezane vesti

Milojević: Moramo da sednemo i vidimo zašto je to tako. Trener sam, posao mi je da rešim problem!

Milojević: Moramo da sednemo i vidimo zašto je to tako. Trener sam, posao mi je da rešim problem!

Sportski žurnal 11.03.2018
Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, nije mogao da prihvati čestitke kolege Milorada Kosanovića za titulu, jer je rasplet još daleko. – Hvala na lepim rečima, iako ništa još nismo osvojili. Bila je ovo ista utakmica kao protiv… »
Milojević: Nešto ne štima

Milojević: Nešto ne štima

Beta 11.03.2018
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je "da nešto ne štima", posle večerašnjeg remija sa Napretkom iz Kruševca u 27. kolu Super lige Srbije. "Ovo je 'kopi-pejst' od utakmice sa Voždovcem, i u Novom Sadu. Nešto ne štima… »
Milojević zabrinut: Nešto očigledno ne štima! (video)

Milojević zabrinut: Nešto očigledno ne štima! (video)

Hot sport 11.03.2018
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izrazio je zabrinutost nakon gubitka dva boda u završnici meča protiv Napretka na stadionu ‘Rajko Mitić’ (1:1). – Ovo je kopi-pejst utakmice protiv Voždovca, takođe i iz Novog Sada. Videćemo… Nešto… »
Milojević: Ako ima krivice - pucajte u mene! Ovo nam se drugi put dešava

Milojević: Ako ima krivice - pucajte u mene! Ovo nam se drugi put dešava

Mozzart sport 11.03.2018
“Primamo neke čudne golove, zabrinjava me što sam gledao identične utakmice”, poručio Zvezdin trener posle remija sa Napretkom. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević realno je ocenio dešavanja na terenu. On je posebno zabrinut zbog činjenice da… »

Vesti dana »