Повезане вести
Милојевић: Морамо да седнемо и видимо зашто је то тако. Тренер сам, посао ми је да решим проблем!
Спортски журнал 11.03.2018
Владан Милојевић, шеф стручног штаба Црвене звезде, није могао да прихвати честитке колеге Милорада Косановића за титулу, јер је расплет још далеко. – Хвала на лепим речима, иако ништа још нисмо освојили. Била је ово иста… »
Милојевић: Нешто не штима
Бета 11.03.2018
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је "да нешто не штима", после вечерашњег ремија са Напретком из Крушевца у 27. колу Супер лиге Србије. "Ово је 'копи-пејст' од утакмице са Вождовцем, и у Новом Саду. Нешто не… »
Милојевић: Ако има кривице - пуцајте у мене! Ово нам се други пут дешава
Моззарт спорт 11.03.2018
“Примамо неке чудне голове, забрињава ме што сам гледао идентичне утакмице”, поручио Звездин тренер после ремија са Напретком. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић реално је оценио дешавања на терену. Он је посебно забринут… »
Милојевић забринут: Нешто очигледно не штима! (видео)
Хот спорт 11.03.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изразио је забринутост након губитка два бода у завршници меча против Напретка на стадиону ‘Рајко Митић’ (1:1). – Ово је копи-пејст утакмице против Вождовца, такође и из Новог Сада. Видећемо…… »
Вести дана »
Франкфуртер рундшау: И поред изборног насиља и превара Вучићева СНС губи гласове бирача
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Усвојен закон: Израел увео смртну казну за Палестинце са Западне обале
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Вучић одговорио Милановићу, каже да му је важније да положи цвет у Јасеновцу него да иде на Брионе
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Само један мандат разлике: У Аранђеловцу СНС добио 21 одборника, Студенти за Аранђеловац 20
Данас пре 4 сатијош 1 повезана