Повезане вести
Ђоковић нема објашњења
Политика 12.03.2018
Био сам срећан због брзог опоравка, али на терену се уопште нисам осећао добро – рекао је наш тенисер после пораза од Јапанца Данијела, а уочи нове дилеме: да ли да игра у Мајамију или не. Још један неуспео покушај повратка… »
Фотка дана - Новак Ђоковић са реики мастером на литици кањона
Спортске.нет 12.03.2018
Занимљива илустрација форме у којој се Ноле тренутно налази... Новак Ђоковић нас је најпре обрадовао јучерашњим повратком на терен после двомесечне паузе због повреде, а онда и веома забринуо, с обзиром да га дуго нисмо видели… »
Федерер: Ђоковићев пораз за мене није изненађење
Вечерње новости 12.03.2018
Када паузирате више од два месеца то се осети. По повратку на терен је потребна додатни напор, биће Новак само бољи - поручио је Роџер. РОЏЕР Федерер, први тенисер света који вечерас у трећем колу Индијан Велса (наградни фонд… »
Огласио се и Федерер: Швајцарац прокоментарисао Новаков пораз
Вести онлине 12.03.2018
Неће по добром Новак Ђоковић памтити повратак на терен после операције лакта. Он је у недељу изгубио од мало познатог Јапанца Тароа Данијела после више од два сата борбе. Ђоковићев пораз није изненадио најбољег тенисера света… »
Пред меч са Крајиновићем, Федерер прокоментарисао пораз Ђоковића
Спортске.нет 12.03.2018
Први тенисер света вечерас излази на мегдан српском представнику Филипу Крајиновићу у Индијан Велсу. Према распореду, њихов дуел требало би да почне у 21 час по нашем времену, а победник ће се пласирати у осмину финала турнира у… »
Стигла подршка: Дел Потро послао снажну поруку за Новака
Вести онлине 12.03.2018
Новак Ђоковић се вратио на терен после операције и заустављен је већ у првом мечу. Бољи од њега је био Јапанац Таро Данијел, а видело се да наш тенисер није у потпуности спреман за велике изазове. Још увек то није онај Новак… »
Роџер федерер: Очекивао сам пораз Ђоковића
Хот спорт 12.03.2018
Најбољи светски тенисер изјавио је да тачно зна како се осећа Новак Ђоковић после елиминације из Индијан Велса. Федерер је пораз српског тенисера од Јапанца Таро Данијела прокоментарисао тако што је ситуацију упоредио са својом… »
Први пут са Федерером на јутрење
Моззарт спорт 12.03.2018
Филип Крајиновић вечерас од 21 час у трећој рунди Индијан Велса у дневном термину од 13 ч по локалном времену укршта рекете са први играчем света. Други рекет Србије, Филип Крајиновић тек што је ушао у првих 30 на свету, а већ је… »
Ђоковић се каје што је уопште изашао на терен Индијан Велса!
Моззарт спорт 12.03.2018
Док Роџера Федерера не изненађује дебакл најбољег српског тенисера, наш ас каже да се осећао као да први пут држи рекет на АТП туру…. Новак Ђоковић, најбољи тенисер Србије, прописно се такмичарски угрувао на првом мечу који је… »
Федерер о Ђоковићу: Знам шта му се дешава
Моззарт спорт 12.03.2018
"На тренингу се осећате добро, али..." Новак Ђоковић је синоћ поражен од Таро Данијела (6:7, 6:4, 1:6 по сетовима) у првом мечу на Индијан Велсу. Видело се да је још ровит, да није спреман да игра тенис на врхунском нивоу после… »
Федерер: Ђоковићев пораз уопште није изненађење
Мондо 12.03.2018
Најбољи тенисер света сматра да су дуга пауза и хирушка интервенција очекивано оставиле трага на игру бившег шампиона. Фото: Гуливер/Цамерон Спенцер/Гетти Имагес) Роџер Федерер успешно је кренуо у одбрану титуле у Индијан… »
Ђоковић: Као да сам играо први меч на туру
Бета 12.03.2018
Српски тенисер Новак Дјоковић рекао је да се у мечу против Јапанца Таро Данијела осећао као да игра први меч у каријери, да је потпуно изгубио ритам и да је направио превелики број необајшњивих грешака. "Осећао сам се као да… »
АТП индијан велс: Крајиновићу није ишло у дублу, али вечерас га чека окршај са најбољим на свету
Хот спорт 12.03.2018
Српски тенисер у пару са Дамиром Џумхуром није успео да се пласира у друго коло у дубл конкуренцији. Филип Крајиновић и босански тенисер поражени су од Француза Пјер-Игоа Еребера и Николе Мауа, лако и убедљиво у два сета, са… »
Ђоковић: Пожурио сам са повратком, нисам се осећао добро
Осећао сам веома чудно, као да играм први АТП меч... Потпуно сам изгубио ритам, мучио сам се и са здрављем претходних недеља – рекао је најбољи српски тенисер. Најбољи српски тенисер икад Новак Ђоковић, после испадања од… »
Шампионка није издржала
Мондо 12.03.2018
Двострука освајачица Индијан Велса Викторија Азаренка није издржала дуго после повратка након паузе. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Јефф Гросс Викторија Азаренка успешно је пребродила прву препреку на мастерсу у Индијан Велсу после… »
Федерер савладао Делбониса, вечерас против Крајиновића
Меч који је одложен због кише дан раније завршен је тријумфом Швајцарца тако што је спасао сет лопту наставку, односно другом сету 6:3, 7:6 (8:6). Први тенисер света Роџер Федерер савладао је Аргентинца Федерика Делбониса 6:3… »
Новак Ђоковић: Уопште се не осећам добро! Није ни требало да будем овде…
Хот спорт 12.03.2018
Новак Ђоковић изјавио је после елиминације са Мастерса у Индијан Велсу да није ни требало да заигра и да се прилично мучио са здрављем последњих недеља. Српски тенисер јуче је поражен од Таро Данијела из Јапана и тако испао са… »
Федерер "штуцнуо" пре меча са Крајиновићем
Мондо 12.03.2018
Најбољи тенисер планете спасао сет лопту и добио први дуел у Индијан Велсу. Прекид меча, играног по ноћи, а затим по дану, утицао на њега. Роџер Федерер играо је два дана меч другог кола на мастерсу у Индијан Велсу, на којем… »
Новак: Бог нам даје изазов кад најмање очекујемо
Мондо 12.03.2018
"Увек постоји нешто добро у свему, за све постоји разлог", рекао је Ђоковић после пораза који отвара питање о новој паузи. "Волео бих да честитам противнику на борби и сјајном, сјајном духу на терену", почео је излагање Новак… »
Филип Крајиновић се пласирао у треће коло Индијан Велса
Данас 12.03.2018
Филип Крајиновић, који пре само годину дана није био чак ни међу 200 најбољих играча света, пласирао се у треће коло Индијан Велса. У трећем колу ће играти са победником сусрета између Роџера Федерера и Федерика Делбонис… »
ИВ: Пораз Ђоковића од Данијела
Данас 12.03.2018
Новак Ђоковић изгубио је од Таро Данијела у другом колу Индијан Велса са 2:1 у сетовима (6:7, 6:4, 1:6), после два и по сата борбе. Меч су обележиле Новакове неизнуђене грешке, имао их је чак 61, наспрам 31 противника, па ни… »
Лош повратак Ђоковића: Новак поражен од 109. играча света у Индијан Велсу
Вечерње новости 11.03.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић поражен је у другом колу Индијан Велса од 109. играча света Таро Данијела 6:7, (3:7), 6:4, 1:6. Катастрофалан повратак Новака Ђоковића. Најбољи српски тенисер поражен је у другом колу… »
Вести дана »
Држава Вашингтон наредила хитну евакуацију у три предграђа Сијетла
Данас пре 14 минутајош 1 повезана
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 1 сатјош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана