Povezane vesti
Đoković nema objašnjenja
Politika 12.03.2018
Bio sam srećan zbog brzog oporavka, ali na terenu se uopšte nisam osećao dobro – rekao je naš teniser posle poraza od Japanca Danijela, a uoči nove dileme: da li da igra u Majamiju ili ne. Još jedan neuspeo pokušaj povratka Novaka Đokovića… »
Fotka dana - Novak Đoković sa reiki masterom na litici kanjona
Sportske.net 12.03.2018
Zanimljiva ilustracija forme u kojoj se Nole trenutno nalazi... Novak Đoković nas je najpre obradovao jučerašnjim povratkom na teren posle dvomesečne pauze zbog povrede, a onda i veoma zabrinuo, s obzirom da ga dugo nismo videli u tako lošem… »
Federer: Đokovićev poraz za mene nije iznenađenje
Večernje novosti 12.03.2018
Kada pauzirate više od dva meseca to se oseti. Po povratku na teren je potrebna dodatni napor, biće Novak samo bolji - poručio je Rodžer. RODžER Federer, prvi teniser sveta koji večeras u trećem kolu Indijan Velsa (nagradni fond od 7.972.535… »
Oglasio se i Federer: Švajcarac prokomentarisao Novakov poraz
Vesti online 12.03.2018
Neće po dobrom Novak Đoković pamtiti povratak na teren posle operacije lakta. On je u nedelju izgubio od malo poznatog Japanca Taroa Danijela posle više od dva sata borbe. Đokovićev poraz nije iznenadio najboljeg tenisera sveta Rodžera Federera iz… »
Pred meč sa Krajinovićem, Federer prokomentarisao poraz Đokovića
Sportske.net 12.03.2018
Prvi teniser sveta večeras izlazi na megdan srpskom predstavniku Filipu Krajinoviću u Indijan Velsu. Prema rasporedu, njihov duel trebalo bi da počne u 21 čas po našem vremenu, a pobednik će se plasirati u osminu finala turnira u Indijan Velsu. Ali… »
Stigla podrška: Del Potro poslao snažnu poruku za Novaka
Vesti online 12.03.2018
Novak Đoković se vratio na teren posle operacije i zaustavljen je već u prvom meču. Bolji od njega je bio Japanac Taro Danijel, a videlo se da naš teniser nije u potpunosti spreman za velike izazove. Još uvek to nije onaj Novak kojeg smo gledali do… »
Rodžer federer: Očekivao sam poraz Đokovića
Hot sport 12.03.2018
Najbolji svetski teniser izjavio je da tačno zna kako se oseća Novak Đoković posle eliminacije iz Indijan Velsa. Federer je poraz srpskog tenisera od Japanca Taro Danijela prokomentarisao tako što je situaciju uporedio sa svojom od pre nekoliko… »
Prvi put sa Federerom na jutrenje
Mozzart sport 12.03.2018
Filip Krajinović večeras od 21 čas u trećoj rundi Indijan Velsa u dnevnom terminu od 13 č po lokalnom vremenu ukršta rekete sa prvi igračem sveta. Drugi reket Srbije, Filip Krajinović tek što je ušao u prvih 30 na svetu, a već je pred njim… »
Đoković se kaje što je uopšte izašao na teren Indijan Velsa!
Mozzart sport 12.03.2018
Dok Rodžera Federera ne iznenađuje debakl najboljeg srpskog tenisera, naš as kaže da se osećao kao da prvi put drži reket na ATP turu…. Novak Đoković, najbolji teniser Srbije, propisno se takmičarski ugruvao na prvom meču koji je odigrao na… »
Federer o Đokoviću: Znam šta mu se dešava
Mozzart sport 12.03.2018
"Na treningu se osećate dobro, ali..." Novak Đoković je sinoć poražen od Taro Danijela (6:7, 6:4, 1:6 po setovima) u prvom meču na Indijan Velsu. Videlo se da je još rovit, da nije spreman da igra tenis na vrhunskom nivou posle operacije. Kao što… »
Federer: Đokovićev poraz uopšte nije iznenađenje
Mondo 12.03.2018
Najbolji teniser sveta smatra da su duga pauza i hiruška intervencija očekivano ostavile traga na igru bivšeg šampiona. Foto: Guliver/Cameron Spencer/Getty Images) Rodžer Federer uspešno je krenuo u odbranu titule u Indijan Velsu. Pobedio je… »
Đoković: Kao da sam igrao prvi meč na turu
Beta 12.03.2018
Srpski teniser Novak Djoković rekao je da se u meču protiv Japanca Taro Danijela osećao kao da igra prvi meč u karijeri, da je potpuno izgubio ritam i da je napravio preveliki broj neobajšnjivih grešaka. "Osećao sam se kao da igram prvi meč na ATP… »
ATP indijan vels: Krajinoviću nije išlo u dublu, ali večeras ga čeka okršaj sa najboljim na svetu
Hot sport 12.03.2018
Srpski teniser u paru sa Damirom Džumhurom nije uspeo da se plasira u drugo kolo u dubl konkurenciji. Filip Krajinović i bosanski teniser poraženi su od Francuza Pjer-Igoa Erebera i Nikole Maua, lako i ubedljivo u dva seta, sa 6:1, 6:2. I u prvom, a… »
Đoković: Požurio sam sa povratkom, nisam se osećao dobro
Osećao sam veoma čudno, kao da igram prvi ATP meč... Potpuno sam izgubio ritam, mučio sam se i sa zdravljem prethodnih nedelja – rekao je najbolji srpski teniser. Najbolji srpski teniser ikad Novak Đoković, posle ispadanja od Japanca Tara Danijela… »
Federer savladao Delbonisa, večeras protiv Krajinovića
Meč koji je odložen zbog kiše dan ranije završen je trijumfom Švajcarca tako što je spasao set loptu nastavku, odnosno drugom setu 6:3, 7:6 (8:6). Prvi teniser sveta Rodžer Federer savladao je Argentinca Federika Delbonisa 6:3, 7:6 (8:6) i izborio… »
Šampionka nije izdržala
Mondo 12.03.2018
Dvostruka osvajačica Indijan Velsa Viktorija Azarenka nije izdržala dugo posle povratka nakon pauze. Foto: Guliver/Getty images/Jeff Gross Viktorija Azarenka uspešno je prebrodila prvu prepreku na mastersu u Indijan Velsu posle osmomesečne pauze, ali… »
Novak Đoković: Uopšte se ne osećam dobro! Nije ni trebalo da budem ovde…
Hot sport 12.03.2018
Novak Đoković izjavio je posle eliminacije sa Mastersa u Indijan Velsu da nije ni trebalo da zaigra i da se prilično mučio sa zdravljem poslednjih nedelja. Srpski teniser juče je poražen od Taro Danijela iz Japana i tako ispao sa turnira već u… »
Novak: Bog nam daje izazov kad najmanje očekujemo
Mondo 12.03.2018
"Uvek postoji nešto dobro u svemu, za sve postoji razlog", rekao je Đoković posle poraza koji otvara pitanje o novoj pauzi. "Voleo bih da čestitam protivniku na borbi i sjajnom, sjajnom duhu na terenu", počeo je izlaganje Novak Đoković nakon što… »
Federer "štucnuo" pre meča sa Krajinovićem
Mondo 12.03.2018
Najbolji teniser planete spasao set loptu i dobio prvi duel u Indijan Velsu. Prekid meča, igranog po noći, a zatim po danu, uticao na njega. Rodžer Federer igrao je dva dana meč drugog kola na mastersu u Indijan Velsu, na kojem brani titulu. Najpre je… »
Filip Krajinović se plasirao u treće kolo Indijan Velsa
Danas 12.03.2018
Filip Krajinović, koji pre samo godinu dana nije bio čak ni među 200 najboljih igrača sveta, plasirao se u treće kolo Indijan Velsa. U trećem kolu će igrati sa pobednikom susreta između Rodžera Federera i Federika Delbonis. Srpski igrač… »
IV: Poraz Đokovića od Danijela
Danas 12.03.2018
Novak Đoković izgubio je od Taro Danijela u drugom kolu Indijan Velsa sa 2:1 u setovima (6:7, 6:4, 1:6), posle dva i po sata borbe. Meč su obeležile Novakove neiznuđene greške, imao ih je čak 61, naspram 31 protivnika, pa ni odnos vinera (31:20 u… »
Loš povratak Đokovića: Novak poražen od 109. igrača sveta u Indijan Velsu
Večernje novosti 11.03.2018
Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u drugom kolu Indijan Velsa od 109. igrača sveta Taro Danijela 6:7, (3:7), 6:4, 1:6. Katastrofalan povratak Novaka Đokovića. Najbolji srpski teniser poražen je u drugom kolu Indijan Velsa od 109… »
Vesti dana »

Studenti blokiraju zgradu Radio-televizije Srbije, policajcu povređeno oko
BBC News pre 35 minutajoš 23 povezane

Završena sednica Skupštine grada Niša, odbornice opozicije blokirale izlaz iz sale (FOTO)
Insajder pre 59 minutajoš 26 povezanih

Masovni udar dronova na Rusiju, ima poginulih i ranjenih: počeli pregovori Ukrajine i SAD u Džedi
RTS pre 16 minutajoš 61 povezana

BLOG UŽIVO Studenti ETF objavili kako se radnicima RTS-a dostavlja hrana tokom studentske blokade, jake snage žandarmerije u objektu
Nova pre 34 minutajoš 33 povezane