Povezane vesti

Iskočila sam iz auta, vukao me je... Marija Ana šokirala sve dramatičnim momentom koji se dogodio dok je bila u vezi sa…

Iskočila sam iz auta, vukao me je... Marija Ana šokirala sve dramatičnim momentom koji se dogodio dok je bila u vezi sa…

Press 12.03.2018
Nekoliko zadrugara pričalo je o svojim nezgodama, a kada je Marija Ana ovo priznala svi su bili u neverici. Nakon što je novi zadrugar Tomislav Panić podelio sa ukućanima svoje dramatično iskustvo iz detinjstva, Marija Ana šokirala je sve svojom… »
Nisi mu ni rekla da imaš dečka! Mina i Đekson raskinuli zbog novog učesnika Zadruge, ona vrištala, histerisala, a onda ga…

Nisi mu ni rekla da imaš dečka! Mina i Đekson raskinuli zbog novog učesnika Zadruge, ona vrištala, histerisala, a onda ga…

Press 12.03.2018
Samo nekoliko sati nakon što je novi zadrugar ušao u Belu kuću, Mina i Đekson su se žestoko posvađali. Novi učesnik Zadruge, maneken Tomislav Panić, sinoć je ušao u rijaliti i bio veliko iznenađenje za sve. Nekoliko sati kasnije, već je uneo… »
Zadruga: Osveta Đeksonu?! Mina Vrbaški u krevetu sa Tomom! (VIDEO)

Zadruga: Osveta Đeksonu?! Mina Vrbaški u krevetu sa Tomom! (VIDEO)

Svet plus 12.03.2018
Mina Vrbaški i Đekson imali su burnu vezu tokom rijalitija "Zadruga", a nakon poslednje žestoke svađe su i raskinuli. Mina u krevetu sa Tomom, da li je u pitanju osveta Đeksonu? Đekson je tokom poslednje svađe vređao Minu, a na kraju joj je rekao… »
ŽELI DA MU SE OSVETI! Mina nakon raskida sa Đeksonom završila U KREVETU SA NJIM! (VIDEO)

ŽELI DA MU SE OSVETI! Mina nakon raskida sa Đeksonom završila U KREVETU SA NJIM! (VIDEO)

Svet & Skandal 12.03.2018
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson imali su žestoku svađu nakon koje su i raskinuli. On je brutalno vređao ukućanku, a za kraj njihove veze izjavio je da zna sve o njoj i da mu je bila potrebna samo zbog toga što su imali strastvene odnose u… »

Vesti dana »