Povezane vesti

Može li Plenković biti u trci za predsednika EK i premijer?

Može li Plenković biti u trci za predsednika EK i premijer?

RTS 12.03.2018
Hrvatski premijer Andrej Plenković, bivši evroparlamentarac, zainteresovan je da uđe u trku za nominaciju Evropske narodne patrije za kandidata za predsednika Evropske komisije na izborima koji će biti održani 2019. godine, piše riječki "Novi… »
Plenković o nominaciji za predsednika EK: Imam drugog posla

Plenković o nominaciji za predsednika EK: Imam drugog posla

Kurir 12.03.2018
ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je dobro to što ljudi misle da predsednik Vlade Hrvatske može biti kandidat za predsednika Evropske komisije, te dodao da on ima drugog posla. "Ja sam hrvatski premijer i zadatak mi je da… »
Plenković o kandidaturi u EK: Imam drugog posla!

Plenković o kandidaturi u EK: Imam drugog posla!

Vesti online 12.03.2018
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da je dobro to što ljudi misle da predsednik Vlade Hrvatske može biti kandidat za predsednika Evropske komisije, te dodao da on ima drugog posla. - Ja sam hrvatski premijer i zadatak mi je da radim za… »
Plenković kandidat za predsednika Evropske komisije?

Plenković kandidat za predsednika Evropske komisije?

Vesti online 12.03.2018
Hrvatski premijer Ander Plenković mogao bi da se kandiduje za predsednika Evropske komisije, piše riječki "Novi list". Sam Plenković, kako navodi taj list, nije ravnodušan prema toj ideji, a i šanse da bude iazbran u Evropskom parlamentu mu uopšte… »
Može li Plenković da bude u trci za predsednika EK i premijer?

Može li Plenković da bude u trci za predsednika EK i premijer?

Večernje novosti 12.03.2018
Hrvatski premijer Andrej Plenković, inače, bivši evroparlamentarac, zainteresovan je da uđe u trku za nominaciju Evropske narodne stranke za kandidata za predsednika EK na izborima koji će biti održani 2019. Hrvatski premijer Andrej Plenković… »
Hrvatski mediji: Plenković kandidat za predsednika Evropske komisije

Hrvatski mediji: Plenković kandidat za predsednika Evropske komisije

Kurir 12.03.2018
Hrvatski premijer Ander Plenković mogao bi da se kandiduje za predsednika Evropske komisije, piše riječki Novi list. Sam Plenković, kako navodi taj list, nije ravnodušan prema toj ideji, a i šanse da bude iazbran u Evropskom parlamentu mu uopšte… »

Vesti dana »