Повезане вести

Може ли Пленковић бити у трци за председника ЕК и премијер?

Може ли Пленковић бити у трци за председника ЕК и премијер?

РТС 12.03.2018
Хрватски премијер Андреј Пленковић, бивши европарламентарац, заинтересован је да уђе у трку за номинацију Европске народне патрије за кандидата за председника Европске комисије на изборима који ће бити одржани 2019. године, пише… »
Пленковић о номинацији за председника ЕК: Имам другог посла

Пленковић о номинацији за председника ЕК: Имам другог посла

Курир 12.03.2018
ЗАГРЕБ - Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је данас да је добро то што људи мисле да председник Владе Хрватске може бити кандидат за председника Европске комисије, те додао да он има другог посла. "Ја сам хрватски… »
Пленковић о кандидатури у ЕК: Имам другог посла!

Пленковић о кандидатури у ЕК: Имам другог посла!

Вести онлине 12.03.2018
Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је да је добро то што људи мисле да председник Владе Хрватске може бити кандидат за председника Европске комисије, те додао да он има другог посла. - Ја сам хрватски премијер и задатак… »
Пленковић кандидат за председника Европске комисије?

Пленковић кандидат за председника Европске комисије?

Вести онлине 12.03.2018
Хрватски премијер Андер Пленковић могао би да се кандидује за председника Европске комисије, пише ријечки "Нови лист". Сам Пленковић, како наводи тај лист, није равнодушан према тој идеји, а и шансе да буде иазбран у Европском… »
Може ли Пленковић да буде у трци за председника ЕК и премијер?

Може ли Пленковић да буде у трци за председника ЕК и премијер?

Вечерње новости 12.03.2018
Хрватски премијер Андреј Пленковић, иначе, бивши европарламентарац, заинтересован је да уђе у трку за номинацију Европске народне странке за кандидата за председника ЕК на изборима који ће бити одржани 2019. Хрватски премијер… »
Хрватски медији: Пленковић кандидат за председника Европске комисије

Хрватски медији: Пленковић кандидат за председника Европске комисије

Курир 12.03.2018
Хрватски премијер Андер Пленковић могао би да се кандидује за председника Европске комисије, пише ријечки Нови лист. Сам Пленковић, како наводи тај лист, није равнодушан према тој идеји, а и шансе да буде иазбран у Европском… »

Вести дана »