Povezane vesti
Matijašević razočaran u ljude: Ja sam kriv što su oni ovde, povući ćemo omladince, a ovi nek se zamisle
Mozzart sport 12.03.2018
“Nikome ništa ne zameram, osim igračima”, jasan je sportski direktor Čukaričkog. Taman što je naličilo da je Čukarički uhvatio ritam bolno prizemljenje na Banovom brdu. Partizan je slavio sa 2:0, ali više od rezultata sportskog direktora… »
Direktor Čukaričkog posle partizana: Neke stvari ovde mi se definitivno ne sviđaju…
Hot sport 12.03.2018
Dan posle utakmice sa Partizanom i poraza Čukaričkog rezultatom 2:0, oglasio se i sportski direktor kluba sa Banovog brda Vladimir Matijašević. Partija koju su izabranici Nenada Lalatovića pružili u nedelju popodne s razlogom ga je navela da sa… »
Poraz od Partizana upalio alarm na Banovom brdu
Sportske.net 12.03.2018
Poraz koji je ekipa Čukaričkog doživela u derbi susretu 27. kola Super lige teško je pao sportskom direktoru Vladimiru Matijaševiću. Dan posle utakmice sa Partizanom i poraza Čukaričkog rezultatom 2:0, oglasio se sportski direktor kluba sa Banovog… »
Sportski direktor Čukaričkog: Igrači, zamislite se
Mondo 12.03.2018
Vladimir Matijašević, prvi "operativac" sportskog dela Čukaričkog, ljut posle poraza od Partizana i loše, bezvoljne igre. "Neke stvari ovde mi se definitivno ne sviđaju, sešću za sto sa vlasnikom kluba i razgovarati o svemu", kaže on. Foto: MN… »
Vazura video "pravi Partizan", a evo šta očekuje do odlaska na pauzu
Sportske.net 12.03.2018
Komentar predsednika crno-belih na pobedu u duelu sa Čukaričkim nije bilo moguće dobiti ali je zato generalni direktor Vazura otkrio utiske iz svečane lože. Najuže klupsko rukovodstvo aktuelnog šampiona Srbije prisustvovalo je u nedelju derbi… »
Partizanov debitant: Želim duplu krunu i Ligu šampiona s crno-belima
Mozzart sport 12.03.2018
"Trener mi je rekao da sam zreo za ovakve utakmice", kaže Svetozar Marković posle pobede crno-belih nad Čukaričkim od 2:0. Partizan je odradio posao na Brdu savladavši Čukarički s 2:0, a pored pobede, nova tri boda i dizanja samopozdanja, crno-beli… »
Marković: Ciljam duplu krunu i Ligu šampiona sa Partizanom
Dnevnik 12.03.2018
BEOGRAD: Mladi fudbaler Partizana Svetozar Marković, koji je protiv Čukaričkog debitovao za crno-bele, izjavio je danas da je zahvaljujući zimskim pripremama i podršci saigrača dobio cvrstinu i zrelost u igri i poručio da mu je naredni cilj… »
Marković: Dupla kruna i Liga šampiona sa Partizanom!
Sportski žurnal 12.03.2018
Fudbaler Partizana Svetozar Marković izjavio je da mu je želja da sa crno-belima osvoji "duplu krunu" i plasira se u Ligu šampiona. Partizan je u gostima pobedio Čukarički sa 2:0 u utakmici 27. kola Super lige Srbije, a među startnih 11 ekipe iz… »
‘Želim u ligu šampiona sa partizanom’: Evo kako je Đukić ‘spremio’ crno-belog bisera za debi u prvom timu
Hot sport 12.03.2018
U utakmici 27. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog, Partizan je ponovo bio onaj stari, te je golovima Leandra Tavambe i Ognjena Ožegovića slavio sa 2:0 na Banovom brdu. Među startnih jedanaest u timu Partizana našao se kao debitant… »
'Sveta' položio ispit, evo kako ga je Đukić "našpanovao" za debi
Sportske.net 12.03.2018
Ako se po debitantskom nastupu može naslutiti šta od mladog fudbalera može da se očekuje na duže staze, nema sumnje da je Partizan na Banovom brdu dobio igrača za budućnost. Aktuelni šampion Srbije konačno je počeo da igra na način koji se od… »
Vazura: Pravi Partizan, Raduju me Đerlek, Cucin, Sveta Marković, oni su naša budućnost!
Sportski žurnal 12.03.2018
Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih, blistao je posle pobede nad Čukaričkim. – Pravi Partizan! Pokazali smo kvalitet, vratili igru, blistali, naročito u prvom poluvremenu. Čestitam igračima, nadam se da ćemo i naredne dve utakmice do… »
Vesti dana »

"Inzagi se oprašta, Inter traži novog trenera": 3 imena isplivala u noći debakla u Ligi šampiona
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

(Video) Most se srušio i pao na putnički voz: Tragedija u Rusiji: Ima mrtvih
Blic pre 3 satajoš 7 povezanih

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana