Повезане вести
Кију поново чека изолација? Саопштено ко је нови вођа у Задрузи! (ВИДЕО)
Телеграф 12.03.2018
Иако је хтела да одбије, она ће ипак бити вођа наредних седам дана. Претходне ноћи из Задруге је изашао Ђомла Панамера. Иако је кратко био у ријалитију, и он је, као и сви учесници, добио прилику да изабере новог вођу који ће… »
Оборен рекорд у гласовима у домаћим ријалитијима! Када је Огњен саопштио проценте, Кија је мислила да се шали! (видео)
Телеграф 12.03.2018
Кристина је у вечерашњем избацивању "одувала" са гласовима који су стигли. У " Задрузи" је одржано још једно избацивање, а овог пута номиновани су били Кристина Кија Коцкар и Ђомла Панамера. Њих двоје су се прво такмичили у… »
Узимала је 100 евра за секс! Шокантне оптужбе бившег задругара на рачун Марије Ане (ВИДЕО)
Телеграф 12.03.2018
- То што сам ја чуо, чуо је и Бане сам од неких других људи, не од истих - испричао је Ђомла. Учесник Младен Јаковљевић, познатији као Ђомла Панамера синоћ је избачен из Задруге. Он је гостовао у студију, а ту је изнео… »
Вести дана »
У Бору претучена двојица новинара и један активиста, грађани претучени и у Кули
Бета пре 2 сатајош 52 повезане
Уживо (ФОТО/ВИДЕО) Локални избори: Излазност до 18 сати у свим местима изнад 50 одсто, инциденти у Бору, Кули и Бајиној Башти
Невсмакс Балканс пре 20 минутајош 173 повезане
Обилне падавине и пораст водостаја у Србији уз хладно и облачно време
Наслови.аи пре 4 сатијош 38 повезаних