Povezane vesti

Kiju ponovo čeka izolacija? Saopšteno ko je novi vođa u Zadruzi! (VIDEO)

Kiju ponovo čeka izolacija? Saopšteno ko je novi vođa u Zadruzi! (VIDEO)

Telegraf 12.03.2018
Iako je htela da odbije, ona će ipak biti vođa narednih sedam dana. Prethodne noći iz Zadruge je izašao Đomla Panamera. Iako je kratko bio u rijalitiju, i on je, kao i svi učesnici, dobio priliku da izabere novog vođu koji će "upravljati" Zadrugom i… »
Oboren rekord u glasovima u domaćim rijalitijima! Kada je Ognjen saopštio procente, Kija je mislila da se šali! (video)

Oboren rekord u glasovima u domaćim rijalitijima! Kada je Ognjen saopštio procente, Kija je mislila da se šali! (video)

Telegraf 12.03.2018
Kristina je u večerašnjem izbacivanju "oduvala" sa glasovima koji su stigli. U " Zadruzi" je održano još jedno izbacivanje, a ovog puta nominovani su bili Kristina Kija Kockar i Đomla Panamera. Njih dvoje su se prvo takmičili u igri u kojoj su morali da… »
Uzimala je 100 evra za seks! Šokantne optužbe bivšeg zadrugara na račun Marije Ane (VIDEO)

Uzimala je 100 evra za seks! Šokantne optužbe bivšeg zadrugara na račun Marije Ane (VIDEO)

Telegraf 12.03.2018
- To što sam ja čuo, čuo je i Bane sam od nekih drugih ljudi, ne od istih - ispričao je Đomla. Učesnik Mladen Jakovljević, poznatiji kao Đomla Panamera sinoć je izbačen iz Zadruge. On je gostovao u studiju, a tu je izneo skandalozne tvrdnje o Mariji Ani… »

Vesti dana »