Повезане вести

Кију поново чека изолација? Саопштено ко је нови вођа у Задрузи! (ВИДЕО)

Кију поново чека изолација? Саопштено ко је нови вођа у Задрузи! (ВИДЕО)

Телеграф 12.03.2018
Иако је хтела да одбије, она ће ипак бити вођа наредних седам дана. Претходне ноћи из Задруге је изашао Ђомла Панамера. Иако је кратко био у ријалитију, и он је, као и сви учесници, добио прилику да изабере новог вођу који ће… »
Оборен рекорд у гласовима у домаћим ријалитијима! Када је Огњен саопштио проценте, Кија је мислила да се шали! (видео)

Оборен рекорд у гласовима у домаћим ријалитијима! Када је Огњен саопштио проценте, Кија је мислила да се шали! (видео)

Телеграф 12.03.2018
Кристина је у вечерашњем избацивању "одувала" са гласовима који су стигли. У " Задрузи" је одржано још једно избацивање, а овог пута номиновани су били Кристина Кија Коцкар и Ђомла Панамера. Њих двоје су се прво такмичили у… »
Узимала је 100 евра за секс! Шокантне оптужбе бившег задругара на рачун Марије Ане (ВИДЕО)

Узимала је 100 евра за секс! Шокантне оптужбе бившег задругара на рачун Марије Ане (ВИДЕО)

Телеграф 12.03.2018
- То што сам ја чуо, чуо је и Бане сам од неких других људи, не од истих - испричао је Ђомла. Учесник Младен Јаковљевић, познатији као Ђомла Панамера синоћ је избачен из Задруге. Он је гостовао у студију, а ту је изнео… »

Вести дана »