Povezane vesti
Kiju ponovo čeka izolacija? Saopšteno ko je novi vođa u Zadruzi! (VIDEO)
Telegraf 12.03.2018
Iako je htela da odbije, ona će ipak biti vođa narednih sedam dana. Prethodne noći iz Zadruge je izašao Đomla Panamera. Iako je kratko bio u rijalitiju, i on je, kao i svi učesnici, dobio priliku da izabere novog vođu koji će "upravljati" Zadrugom i… »
Oboren rekord u glasovima u domaćim rijalitijima! Kada je Ognjen saopštio procente, Kija je mislila da se šali! (video)
Telegraf 12.03.2018
Kristina je u večerašnjem izbacivanju "oduvala" sa glasovima koji su stigli. U " Zadruzi" je održano još jedno izbacivanje, a ovog puta nominovani su bili Kristina Kija Kockar i Đomla Panamera. Njih dvoje su se prvo takmičili u igri u kojoj su morali da… »
Uzimala je 100 evra za seks! Šokantne optužbe bivšeg zadrugara na račun Marije Ane (VIDEO)
Telegraf 12.03.2018
- To što sam ja čuo, čuo je i Bane sam od nekih drugih ljudi, ne od istih - ispričao je Đomla. Učesnik Mladen Jakovljević, poznatiji kao Đomla Panamera sinoć je izbačen iz Zadruge. On je gostovao u studiju, a tu je izneo skandalozne tvrdnje o Mariji Ani… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane