Povezane vesti

Jedna dobra, jedna loša vest za Junajted pre Sevilje

Jedna dobra, jedna loša vest za Junajted pre Sevilje

Sportske.net 12.03.2018
Mančester junajted ima imperativ da se plasira u 1/4 finale LŠ. Fudbaleri Mančester junajteda u utorak od 20.45 dočekuju Sevilju u revanšu osmine finala Lige šampiona. Žoze Murinjo je potvrdio da se Entoni Marsijal oporavio od povrede i da će biti… »
Liga šampiona: Nastavlja se...

Liga šampiona: Nastavlja se...

Mondo 12.03.2018
U utorak će biti poznata još dva učesnika četvrtfinala Lige Šampiona. U Mančesteru Junajted čeka Sevilju, a u Rimu igraju Roma i Šahtjor. Polovinom nedelje biće poznata i preostala četiri učesnika četvrtfinala Lige šampiona, odnosno ko će se… »
Pogba neizvestan za Sevilju, Murinjo žali: Da sam minut ranije završio trening...

Pogba neizvestan za Sevilju, Murinjo žali: Da sam minut ranije završio trening...

Večernje novosti 12.03.2018
Pol je ušao je u kontakt sa saigračem u poslednjim momentima treninga u petak. Da sam prekinuo vežbu samo minut ranije, to se ne bi dogodilo – rekao je menadžer Junajteda. Fudbaleri Mančester junajteda u jedan od najvažnijih mečeva ove sezone… »
Matić čeka utakmicu sezone, klinac povredio Pogbu, igraće umesto njega...

Matić čeka utakmicu sezone, klinac povredio Pogbu, igraće umesto njega...

Sportske.net 12.03.2018
U Junajtedu se spremaju za meč protiv Sevilje... Junajted se sprema posle pobede nad najvećim rivalom za duel sa Seviljom. Prvi meč je završen bez golova, "Đavoli" žele četvrtfinale. "Za nas je to utakmica sezone, mnogo nam znače za samopouzdanje… »

Vesti dana »