Повезане вести

Стефановић: Позив за парламентарне изборе, и ја сам „за”

Стефановић: Позив за парламентарне изборе, и ја сам „за”

Дневник 12.03.2018
Београд: Министар унутрашњих послова и функционер СНС-а Небојша Стефановић рекао је јуче да негодовање опозиције у парламенту схвата као позив на нове парламентарне изборе. Посланици су јуче дебатовали о амандманима на Предлог… »
Стефановић: Опозиција негодује, хоће нове изборе? Ја сам за

Стефановић: Опозиција негодује, хоће нове изборе? Ја сам за

Блиц 12.03.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да негодовање опозиције у парламенту схвата као позив на нове парламентарне изборе. Стефановић је током расправе о амандманима на предлог Закона о странцима у Скупштини Србије… »
СНС поднео 360 амандмана, опозиција негодује

СНС поднео 360 амандмана, опозиција негодује

Мондо 12.03.2018
Посланици СНС-а поднели су 360 амандмана на Закон о странцима, што је посланица опозиције Санда Рашковић Ивић назвала "правним силеџијством". Министар Небојша Стефановић оцењује да опозиција жели ванредне парламентарне изборе… »
Скупштина: 350 амандмана без образложења

Скупштина: 350 амандмана без образложења

Данас 12.03.2018
Седница Скупштине Србије, на чијем дневном реду је Предлог закона о странцима, почела је данас уз полемике око тема које нису повезане са тим предлогом текста. Посланик Социјалдемократске странке (СДС) Марко Ђуришић рекао је да… »
Ђуришић о 350 амандмана СНС: То је фарса власти да наши предлози не би дошли на дневни ред

Ђуришић о 350 амандмана СНС: То је фарса власти да наши предлози не би дошли на дневни ред

Блиц 12.03.2018
Посланик СДС Марко Ђуришић рекао је данас да та странка неће учествовати у расправи о амандманима на Предлог закона о странцима на који је Српска напредна странка са коалиционим партнерима поднела 350 амандмана. Толики број… »
Стефановић: Отворено 170.000 радних места

Стефановић: Отворено 170.000 радних места

Дневник 12.03.2018
БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је у претходне три године, захваљујући великом броју страних инвеститора, отворено 170.000 радних места. Стефановић је у парламенту рекао да охрабрује… »

Вести дана »