Povezane vesti

Stefanović: Poziv za parlamentarne izbore, i ja sam „za”

Stefanović: Poziv za parlamentarne izbore, i ja sam „za”

Dnevnik 12.03.2018
Beograd: Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović rekao je juče da negodovanje opozicije u parlamentu shvata kao poziv na nove parlamentarne izbore. Poslanici su juče debatovali o amandmanima na Predlog zakona o strancima, a… »
Stefanović: Opozicija negoduje, hoće nove izbore? Ja sam za

Stefanović: Opozicija negoduje, hoće nove izbore? Ja sam za

Blic 12.03.2018
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da negodovanje opozicije u parlamentu shvata kao poziv na nove parlamentarne izbore. Stefanović je tokom rasprave o amandmanima na predlog Zakona o strancima u Skupštini Srbije rekao da kritike o… »
SNS podneo 360 amandmana, opozicija negoduje

SNS podneo 360 amandmana, opozicija negoduje

Mondo 12.03.2018
Poslanici SNS-a podneli su 360 amandmana na Zakon o strancima, što je poslanica opozicije Sanda Rašković Ivić nazvala "pravnim siledžijstvom". Ministar Nebojša Stefanović ocenjuje da opozicija želi vanredne parlamentarne izbore. Foto: Tanjug/Sava… »
Skupština: 350 amandmana bez obrazloženja

Skupština: 350 amandmana bez obrazloženja

Danas 12.03.2018
Sednica Skupštine Srbije, na čijem dnevnom redu je Predlog zakona o strancima, počela je danas uz polemike oko tema koje nisu povezane sa tim predlogom teksta. Poslanik Socijaldemokratske stranke (SDS) Marko Đurišić rekao je da opozicija, a nije… »
Đurišić o 350 amandmana SNS: To je farsa vlasti da naši predlozi ne bi došli na dnevni red

Đurišić o 350 amandmana SNS: To je farsa vlasti da naši predlozi ne bi došli na dnevni red

Blic 12.03.2018
Poslanik SDS Marko Đurišić rekao je danas da ta stranka neće učestvovati u raspravi o amandmanima na Predlog zakona o strancima na koji je Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima podnela 350 amandmana. Toliki broj amandmana Đurišić je… »
Stefanović: Otvoreno 170.000 radnih mesta

Stefanović: Otvoreno 170.000 radnih mesta

Dnevnik 12.03.2018
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u prethodne tri godine, zahvaljujući velikom broju stranih investitora, otvoreno 170.000 radnih mesta. Stefanović je u parlamentu rekao da ohrabruje sve poslanike da se… »

Vesti dana »