Повезане вести
Мрка довезао Ану Бекуту, па пијуцкао ракију у "Гранду" (ФОТО)
Телеграф 12.03.2018
Док је чекао Ану Бекуту, Мркоњић се окрепио ракијом. На снимање " Звезда Гранда" Ану Бекуту је довезао њен дечко Милутин Мркоњић. Први коментар Саше Поповића након пљачке куће и крађе сефа (ФОТО) (ВИДЕО) Ана је уз осмех… »
Први коментар Саше Поповића након пљачке куће и крађе сефа (ФОТО) (видео)
Телеграф 12.03.2018
Први човек Гранд продукције данас се први пут појавио у јавности, након што су му лопови из куће однели сеф и скупоцене сатове. Саша Поповић појавио се у јавности први пут након што је 8. марта опљачкана његова кућа на… »
Мене ће од сада да слуша! Пејовић и Прија гостовали заједно у емисији, проговорили о кумству и томе колико званица ће бити на…
Телеграф 12.03.2018
- Како на естради тако и у животу, знам да кумства пуцају. Иза себе имам девет кумстава и ни једно кумство није пукло, нити је пољуљано - рекао је Ацо. Певач Ацо Пејовић и Александра Пријовић гостовали су код Јоване и Срђана у… »
Због овога су га опљачкали! Лопови из сефа Саше Поповића однели документа од 50 некретнина и још једну важну ствар!
Телеграф 12.03.2018
Поред сефа, из Сашине виле лопови су однели и скупоцене сатове који су припадали члановима породице. Вила Саше Поповића опљачкана је 8. марта од стране још увек непознатих лопова. Како смо тада ексклузивно објавили, пљачкаши су… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро