Povezane vesti
Mrka dovezao Anu Bekutu, pa pijuckao rakiju u "Grandu" (FOTO)
Telegraf 12.03.2018
Dok je čekao Anu Bekutu, Mrkonjić se okrepio rakijom. Na snimanje " Zvezda Granda" Anu Bekutu je dovezao njen dečko Milutin Mrkonjić. Prvi komentar Saše Popovića nakon pljačke kuće i krađe sefa (FOTO) (VIDEO) Ana je uz osmeh pozirala fotoreporterima… »
Prvi komentar Saše Popovića nakon pljačke kuće i krađe sefa (FOTO) (video)
Telegraf 12.03.2018
Prvi čovek Grand produkcije danas se prvi put pojavio u javnosti, nakon što su mu lopovi iz kuće odneli sef i skupocene satove. Saša Popović pojavio se u javnosti prvi put nakon što je 8. marta opljačkana njegova kuća na Bežanijskoj kosi. Saša je danas… »
Mene će od sada da sluša! Pejović i Prija gostovali zajedno u emisiji, progovorili o kumstvu i tome koliko zvanica će biti na…
Telegraf 12.03.2018
- Kako na estradi tako i u životu, znam da kumstva pucaju. Iza sebe imam devet kumstava i ni jedno kumstvo nije puklo, niti je poljuljano - rekao je Aco. Pevač Aco Pejović i Aleksandra Prijović gostovali su kod Jovane i Srđana u Jutarnjem programu, gde… »
Zbog ovoga su ga opljačkali! Lopovi iz sefa Saše Popovića odneli dokumenta od 50 nekretnina i još jednu važnu stvar!
Telegraf 12.03.2018
Pored sefa, iz Sašine vile lopovi su odneli i skupocene satove koji su pripadali članovima porodice. Vila Saše Popovića opljačkana je 8. marta od strane još uvek nepoznatih lopova. Kako smo tada ekskluzivno objavili, pljačkaši su iz kuće odneli ceo sef… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
NIN pre 45 minutajoš 56 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 37 povezanih

Duvaće vetar, pucaće gromovi: Najnovije upozorenje rmhz: Velika količina padavina sručiće se na ove delove Srbije
Blic pre 50 minutajoš 34 povezane

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 3 povezane