Povezane vesti
Cvetanović: Likvidiraće me u zatvoru
Večernje novosti 12.03.2018
Saša Cvetanović, optužen da je usmrtio Nikolu Bojovića, na suđenju izneo završnu reč: Ponuđene su pare za moje ubistvo, to znam, ali smrti se ne bojim. ZNAM da su ponuđene pare da budem ubijen u zatvoru. Likvidiraće i mene kao i mog brata, ali… »
Optuženi za ubistvo Bojovića: Ubiće me u zatvoru
Mondo 12.03.2018
Specijalni sud zakazao je za 2. april izricanje prvostepene presude optuženima za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića 2013. godine pošto je danas završeno suđenje. Foto: MONDO Tužilaštvo za organizovani kriminal je u završnoj reči sudu… »
Optuženi za likvidaciju Nikole Bojovića: Ubiće me u zatvoru, al' ja se smrti ne bojim!
Kurir 12.03.2018
Presuda optuženima za ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića 29. aprila u Beogradu i likvidaciju Miloša Vidakovića u Budvi, biće izrečena 2. aprila u Specijalnom sudu u Beogradu. Tužilaštvo je u završnoj reči tražilo da… »
Vesti dana »
Studenti FDU nakon saopštenja VJT: Nisu ispunjeni svi zahtevi – ispostavili nove i proširili spisak napadača
N1 Info pre 35 minutajoš 45 povezanih
Ovaj prevoz neće biti besplatan od 1. januara? Grad doneo važnu odluku, ali ove linije će se ipak naplaćivati
Mondo pre 4 satijoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 8 satijoš 6 povezanih
Ovo je čovek koji je razneo putinovog generala: Otkriven identitet uhapšenog, evo kako je izveo operaciju koja je šokirala Ruse
Blic pre 18 minutajoš 23 povezane