Повезане вести

"Не осећам кривицу": Прво сведочење монструма из Ветерника, који је усмртио жену и четворомесечну ћеркицу Николину

"Не осећам кривицу": Прво сведочење монструма из Ветерника, који је усмртио жену и четворомесечну ћеркицу Николину

Блиц 12.03.2018
Суђење Арпаду Сабу (30), оптуженом да је у изнајмљеном стану у Ветернику у лето 2016. године убио четворомесечну ћерку Николину и супругу Славицу (24), настављено је данас у Новом Саду, а Сабо је први пут проговорио пред… »
САБО ПРОГОВОРИО НА СУДУ "Супругу сам убио, али бебу нисам"

САБО ПРОГОВОРИО НА СУДУ "Супругу сам убио, али бебу нисам"

Дневник 12.03.2018
НОВИ САД: Арпад Сабо, окривљен за убиство супруге и ћеркице пре две године у Ветернику, напокон је, након вишемесечног ћутања, проговорио пред судским већем, признао је да је убио супругу, али је додао да дете није он убио… »
Славица ми је псовала брата, кеву и ћалета! Онда сам је убио: Сведочење монструма који је искасапио супругу и четворомесечну…

Славица ми је псовала брата, кеву и ћалета! Онда сам је убио: Сведочење монструма који је искасапио супругу и четворомесечну…

Курир 12.03.2018
НОВИ САД – Не осећам се кривим. Не прихватам кривицу која ми се ставља на терет. Тог дана био сам у граду када ме је назвала Славица. Била је бесна, драла се да брзо дођем кући. Када сам дошао, видео сам је да седи у фотељи и… »

Вести дана »