Повезане вести
Многи грађани Србије оправдавају програмера убицу из Рузвелтове?! "и ја сам 100 пута пожелео да сви поцркају на послу"…
Телеграф 13.03.2018
- То је херој данашњег времена, човек модерног кова, није он болестан, већ рационалног ума, геније је што је то урадио - још је један у низу шокантних коментара. Као да је постала свакодневица да чујемо лоше вести, а неке од… »
Од првог Небојшиног рафала страдао је директор Бранко, са којим је убица имао сукоб: Рањени радници као и нападач и даље у…
Телеграф 13.03.2018
По свему судећи, је неки сукоб са њим утицао на убицу да баш у њега испали први рафал. Један мртав и троје рањених, епилог је драме која се данас преподне догађала у фирми "Привредни саветник за информационе технологије" у… »
Жртва помахниталог програмера: Улетео у бившу фирму и првим рафалом убио директора
Блиц 12.03.2018
Један мртав и троје рањених, епилог је драме која се данас преподне догађала у фирми “Привредни саветник за информационе технологије” у Рузвелтовој 55, у непосредној близини Новог гробља. Многобројни полицајци су неколико сати… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана