Povezane vesti

Mnogi građani Srbije opravdavaju programera ubicu iz Ruzveltove?! "i ja sam 100 puta poželeo da svi pocrkaju na poslu"…

Mnogi građani Srbije opravdavaju programera ubicu iz Ruzveltove?! "i ja sam 100 puta poželeo da svi pocrkaju na poslu"…

Telegraf 13.03.2018
- To je heroj današnjeg vremena, čovek modernog kova, nije on bolestan, već racionalnog uma, genije je što je to uradio - još je jedan u nizu šokantnih komentara. Kao da je postala svakodnevica da čujemo loše vesti, a neke od njih, kao da su… »
Od prvog Nebojšinog rafala stradao je direktor Branko, sa kojim je ubica imao sukob: Ranjeni radnici kao i napadač i dalje u…

Od prvog Nebojšinog rafala stradao je direktor Branko, sa kojim je ubica imao sukob: Ranjeni radnici kao i napadač i dalje u…

Telegraf 13.03.2018
Po svemu sudeći, je neki sukob sa njim uticao na ubicu da baš u njega ispali prvi rafal. Jedan mrtav i troje ranjenih, epilog je drame koja se danas prepodne događala u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije" u Ruzveltovoj 55, u… »
Žrtva pomahnitalog programera: Uleteo u bivšu firmu i prvim rafalom ubio direktora

Žrtva pomahnitalog programera: Uleteo u bivšu firmu i prvim rafalom ubio direktora

Blic 12.03.2018
Jedan mrtav i troje ranjenih, epilog je drame koja se danas prepodne događala u firmi “Privredni savetnik za informacione tehnologije” u Ruzveltovoj 55, u neposrednoj blizini Novog groblja. Mnogobrojni policajci su nekoliko sati vršili uviđaj, ali… »

Vesti dana »