Повезане вести

Многи грађани Србије оправдавају програмера убицу из Рузвелтове?! "и ја сам 100 пута пожелео да сви поцркају на послу"…

Многи грађани Србије оправдавају програмера убицу из Рузвелтове?! "и ја сам 100 пута пожелео да сви поцркају на послу"…

Телеграф 13.03.2018
- То је херој данашњег времена, човек модерног кова, није он болестан, већ рационалног ума, геније је што је то урадио - још је један у низу шокантних коментара. Као да је постала свакодневица да чујемо лоше вести, а неке од… »
Од првог Небојшиног рафала страдао је директор Бранко, са којим је убица имао сукоб: Рањени радници као и нападач и даље у…

Од првог Небојшиног рафала страдао је директор Бранко, са којим је убица имао сукоб: Рањени радници као и нападач и даље у…

Телеграф 13.03.2018
По свему судећи, је неки сукоб са њим утицао на убицу да баш у њега испали први рафал. Један мртав и троје рањених, епилог је драме која се данас преподне догађала у фирми "Привредни саветник за информационе технологије" у… »
Жртва помахниталог програмера: Улетео у бившу фирму и првим рафалом убио директора

Жртва помахниталог програмера: Улетео у бившу фирму и првим рафалом убио директора

Блиц 12.03.2018
Један мртав и троје рањених, епилог је драме која се данас преподне догађала у фирми “Привредни саветник за информационе технологије” у Рузвелтовој 55, у непосредној близини Новог гробља. Многобројни полицајци су неколико сати… »

Вести дана »