Povezane vesti
Jason Bloomberg: Kriptovalute su pretnja, treba ih zabraniti
Gde investirati 13.03.2018
Vodeći informatički stručnjak Jason Bloomberg objavio je u Forbesu članak u kome je upozorio da je ilegalno trgovanje kriptovalutama najveća pretnja 2018. godine i da ih treba zakonom zabraniti. “Prošle sedmice napisao sam članak o ilegalnom trgovanju… »
Blumberg: Kriptovalute su pretnja, treba ih zabraniti
Radio 021 13.03.2018
Informatički stručnjak Džejson Blumberg objavio je u Forbsu članak u kome je upozorio da je ilegalno trgovanje kriptovalutama najveća pretnja 2018. godine i da ih treba zakonom zabraniti. "Prošle sedmice napisao sam članak o ilegalnom trgovanju… »
Blumberg: Kriptovalute najveća pretnja u 2018.
Danas 12.03.2018
Informatički stručnjak Džejson Blumberg objavio je u Forbsu članak u kojem je upozorio da je ilegalno trgovanje kriptovalutama najveća pretnja 2018. i da ih treba zakonom zabraniti. „Prošle sedmice napisao sam članak o ilegalnom trgovanju kriptovalutama… »
Vesti dana »
Đurić: Značajno nazadovanje u dijalogu zbog nekonstruktivnog pristupa Prištine
Euronews pre 12 minutajoš 28 povezanih
Trgovinski lanci objavljuju cenovnike svake nedelje: Puštena u rad platforma „Cenovnici po uredbi“
Serbian News Media pre 7 minutajoš 19 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: maglovita jutra i pretežno sunčani dani sa temperaturama do 16 stepeni
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 19 povezanih